به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رئیس سازمان دانش آموزی فارس گفت: ۱۲۳ هزار دانش آموز شیرازی روزانه به وسیله سرویس به مدرسه میروند و مسوولیت جابجایی آن ها برعهده بیش از ۱۰ هزار و ۹۰۰ راننده است که ۳۵ درصد این رانندگان کارت صلاحیت رانندگی ندارند.
محسن کلاری افزود: تنها ۱۲ درصد رانندگان سرویس مدارس شیراز دارای کارت صلاحیت رانندگی هستند.
وی باین کرد: ۵۳ درصد این رانندگان درخواست خود را برای صدور کارت صلاحیت ارسال کرده اند و دارای پرونده پستی هستند و به زودی کارت صلاحیت آنان توسط سازمان حمل و نقل صادر میشود، اما ۳۵ درصد رانندگان کارت صلاحیت ندارند و دارای " گواهینامه پایه ۳ " یا "ب ۱" هستند و طبق قانون اجازه رانندگی خودروهای عمومی را ندارند.
رانندگان خودروهای عمومی طبق قانون باید گواهینامه پایه ۲ داشته باشند و سازمان حمل و نقل و ترافیک شهری برای رانندگانی که متقاضی رانندگی عمومی هستند کارت صلاحیت صادر میکند.
رئیس سازمان دانش آموزی استان فارس افزود: تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۹۴۱ راننده ثبت سامانه سرویس شده اند که در قالب ۳۱ هزار و ۵۲۱ سرویس، جابجایی بیش از ۱۲۳ هزار دانشآموز را برعهده دارند به طوریکه هر راننده سه نوبت سرویس دهی دارد.
محسن کلاری تصریح کرد: سال ۹۵ با همکاری فرمانداری و با مکاتباتی که با وزرات کشور انجام شد، مهلت سه سالهای برای فعالیت رانندگان متقاضی همکاری در سرویس مدرسه که دارای گواهینامه پایه ۳ بودند از وزارت کشور اخذ شد و این رانندگان باید در این فرصت برای دریافت گواهینامه پایه ۲ و دریافت کارت صلاحیت رانندگی خودروهای عمومی اقدام میکردند.
وی افزود: این مهلت ۳ ساله تا پایان شهریور ۹۸ به پایان میرسد، اما همچنان ۳۵ درصد رانندگان برای دریافت گواهینامه مورد نظر و صدور کارت صلاحیت اقدامی نکرده اند و شرکتهای حمل و نقل زیر مجموعه سازمان حمل و نقل مسافر درون شهری مسوولیت تایید صلاحیت آنان را به عهده دارد.
رئیس سازمان دانشآموزی استان فارس با تاکید بر اینکه امنیت بیش از ۴۵ هزار دانش آموز در خطر است و رانندگان سرویسهای مدرسه این تعداد دانشآموز به دلیل نداشتن کارت صلاحیت، امکان نصب تابلو احتیاط را ندارد، گفت: ضروری است تا شرکتهای حمل و نقل پیش از اینکه بخواهند پاسخگوی حوادث جبران ناپذیر باشند نسبت به رفع این مسئله اقدامات ضروری را انجام دهند.
آموزش و پرورش در زمینه سرویس مدارس کارفرما است و سازمان دانش آموزی به عنوان نماینده کارفرما بر این موضوع نظارت میکند و شرکتهای حمل و نقل زیر نظر سازمان حمل و نقل و ترافیک شهری شهرداری به عنوان پیمانکار وظیفه جابه جایی امن و ایمن دانشآموزان را بر عهده دارند.