تاخیر یک دهه ای ساخت طرح جامع امامزاده عبدالله آمل
تاخیر یک دهه ای ساخت طرح جامع آستانه مقدس امامزاده عبدالله (ع) شهرستان آمل موجب گلایه مردم منطقه و زائران شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل گفت: اجرای این طرح مهم زیرساختی در راستای تبدیل شدن بقاع متبرکه این استان به عنوان قطب های فرهنگی، شهریور سال 88 در زمینی به مساحت 170 هزار مترمربع به عنوان نخستین طرح جامع در میان امامزاده های مازندران، آغاز شده است.
حجت الاسلام عبدالله اسماعیلی با بیان اینکه در طرح جامع آستانه مقدس امامزاده عبدالله (ع) مجموعه های فرهنگی، آموزشی، اداری، ساخت مرکزدرمانی، حوزه علمیه، بازارچه های محصولات، امکانات رفاهی و تفریحی برای زائران و نیز توسعه فضای آستانه مبارکه پیش بینی شده است افزود: حدود 2 هزار و500 مترمربع مربوط به صحن مطهر امامزاده اختصاص دارد.
امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل با اشاره به پیشرفت کندِ این طرح، از گلایه مندی مردم منطقه و زائرانی که به آستانه مقدس امامزاده عبدالله (ع) این شهرستان مشرف خبر داد و گفت: این بخش با با داربودن شرایط خاص طبیعی جنگل وکوهستان، از ظرفیت های بالای گردشگری و قرارگرفتن در مسیر جاده هراز و کمربندی چمستان نور به جاده هراز در سطح شهرستان و استان برخوردار است.
حجت الاسلام اسماعیلی با انتقاد شدید از آلودگی های زیست محیطی و پراکنده شدن برخی ذرات فلزات ناشی از فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی شهرک صنعتی بخش در بین روستاهای واقع شده در این مسیر افزود: با توجه به درخواست های متعدد از مقام های مسئول برای رسیدگی به این مهم، شاهد بی توجهی آن ها هستیم.
امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل گفت: چندین بار متولیان امر که از نزدیک شاهد ریزگردهای آلاینده ها در محیط زندگی مردم منطقه بودند، در برابر لابی قدرت برخی واحدهای صنعتی این شهرک سکوت اختیار و درخواست به حق مردم نادیده گرفته شد.
حجت الاسلام اسماعیلی با بیان اینکه از فرماندار، نماینده و دیگر مسئولان شهرستان آمل، انتظار بیشتری برای نگاه ویژه نسبت به بخش امامزاده عبدالهد و ظرفیت های بالقوه آن انتظار می رود افزود: با وجود آنکه برخی تاسیسات تولیدی از جمله شهرک بزرگ صنعتی فازیک و دو، بهشت امامزاده عبدالله، بیمارستان و پارک جنگلی هلومسر و نیز مجموعه های رفاهی و تجاری در حوزه استحفاظی بخش قرار دارد، اما عواید حاصل از بهره برداری آن وارد بخش نمی شود.
امام جمعه بخش امامزاده عبدالله شهرستان آمل با اشاره به اینکه شغل بیشتر اهالی این بخش کشاورزی و دامپروری بوده و با توجه به درآمد پایین مردم منطقه، حداقل انتظار حمایت و پشتیبانی چند برابری مسئولان شهرستان را می طلبد گفت: یکی از موارد انتقاد به مدیریت اجرایی و سیاسی این شهرستان، اتفاق های جناحی، سیاسی و نیز انتصاب های برخی مدیران با اهداف خاص در بخش ها بوده و اصرار برای ابقا یک نفر نخبه کشی و عواقب سنگینی دارد.
بخش امامزاده عبدالله (ع) شهرستان آمل، یکی از 5 بخش در تقسیمات جغرافیایی این شهرستان آمل بوده و بیش از 20 هزارنفر جمعیت دارد.