پخش زنده
امروز: -
سالانه در شهرستان آران و بیدگل بیش از ۴۰۰تن گوشت شتر تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: آران و بیدگل به عنوان منبعی برای پرورش شتر در استان اصفهان دارای بیش از هزار نفر شتر در کویر400هزار هکتاری است که سالانه بیش از 400تولید گوشت تولید می کند.
حسین فتاحی با اشاره به اینکه تقی آباد و بخش کویرات آران و بیدگل از مناطق عمده پرورش این حیوان با ارزش است افزود: بیش از نیمی از گوشت تولید شده را گردشگران کویر و مردم سایر استان ها خریداری می کنند.
وی افزود: شترسواری نیز یکی از جاذبه های کویر است که خاطره خوبی در ذهن گردشگران کویر برجای می گذارد.
فتاحی با اشاره به خواص شیر و گوشت شتر گفت: شیر شتر به دلیل خواص میکروب زدایی برای درمان انواع بیمارهای عفونی همچون زخم معده،سل و هپاتیت و گوشت آن نیز دارای مواد معدنی و انواع ویتامین های گروه ب است که به دلیل داشتن آهن، فسفر و کلسیم زیاد مناسب برای درمان دردهای مفاصل و استخوانی مفید است.