آغاز برداشت سبزیهای برگی و محلی در هرمزگان
زنان هرمزگانی چیدن سبزیهای برگی و محلی را در ۱۱۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این استان آغاز کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد ۲ هزار و ۱۰۰ تن سبزیهای برگی از زمینهای زیرکشت برداشت شود.
سید رضا امیری زاده گفت: چیدن سبزی تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
گُرگا، خَندل، شوید، گشنیز، جعفری، اسفناج، تره، پیازچه، ترب نقلی و نعناع از سبزیهایی است که در روستاهای شهرستان بندرعباس، میناب، سیریک، پارسیان، بستک و بندرلنگه کاشته میشود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود: سبزیهای هرمزگان به عنوان محصولات سالم (استفاده از کود کمتر) شناخته شده است.
سید رضا امیری زاده گفت:: سبزیهای برداشت شده علاوه بر مصرف استان به کرمان و فارس فرستاده میشود.
نزدیک به هزار زن هرمزگانی از فروش سبزیهای برگی امرار معاش میکنند.