پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس راه نیروی انتظامی گفت: در چند سال گذشته با وجود افزایش ترددها در سطح جاده ها، تعداد حوادث کاهش قابل توجهی یافته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، سردار محمد حسین حمیدی در حاشیه برگزاری دوره آموزشی حمل مواد خطرناک و در جمع خبرنگاران گفت: اقدامات خوبی با هماهنگی بین سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و پلیس راه در حال انجام است که به طور حتم باعث کاهش مناطق پر خطر و رفع نقاط حادثه خیز میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه اجرا، باید نظارتها هماهنگتر شود، افزود: در سالهای گذشته با وجود افزایش ترددها تعداد حوادث کاهش داشته است، اما این میزان، کافی نیست و باید به حداقل ممکن برسد.
رئیس پلیس راه راهور ناجا تصریح کرد: در صورت ادامه روند رو به رشد تلفات جادهای در اواسط دهه هشتاد، تعداد ۲۸ هزار و ۷۰۰ کشته حوادث رانندگی آن سالها باید به حدود ۹۰ هزار کشته در سال میرسید، اما در ۱۰ سال گذشته با انجام اقدامات اثر بخش و با قوانین بازدارنده، شاهد کاهش تعداد تلفات به حدود ۱۶ هزار نفر در سال گذشته بودیم.
سردار حمیدی همچنین از روند افزایشی تصادفات رانندگی از نوروز امسال تاکنون خبر داد و گفت: نیازمند اجرای اقدامات اثر گذارتر و وضع قوانین بازدارندهتر هستیم.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات فعلی افزایش تلفات، سرعت غیرمجاز رانندگان در راههای روستایی و فرعی بدون درنظر گرفتن سطح ایمنی این نوع راههاست که از حداقل ایمنی نسبت به سایر جادهها برخوردارند و رفع این مشکل مستلزم اقدام مشترک بین پلیس و سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای است.
رئیس پلیس راه راهور ناجا در خصوص استاندارد سازی فرایندهای حمل مواد خطرناک در سطح جادهها و به روز رسانی این استانداردها گفت: برگزاری دورههای آموزشی از این دست، باعث میشود که آییننامهها به طور مرتب بروز رسانی شوند.
روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر مواد خطرناک در جادهها جابجا میشود
عضو هیئت عامل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: با توجه به جابجایی روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر مواد سوختی و خطرناک در سطح جاده ها، آموزش۲۰ هزار راننده تخصصی حمل مواد سوختی و خطرناک در اولویت قرار دارد.
مهران قربانی در حاشیه برگزاری دوره آموزشی حمل مواد خطرناک در جمع خبرنگاران افزود: هم اکنون ۹ گروه مواد خطرناک از جمله انواع مهمات، سوخت، مواد شیمیایی و مواد رادیو اکتیو قابلیت جابجایی از طریق جاده را دارند که برای ارتقای ایمنی این کالاها و مسافران جادهای و راهها، نیازمند تعامل مشترک با پلیس راه هستیم که نتیجه این تعامل و همکاری در ماههای گذشته، منجر به برگزاری دوره آموزشی حمل مواد خطرناک شد و متناسب با مخاطرات، ضوابط و استانداردها، مسائل مربوط به نظارت، تخلیه، بارگیری و حمل مواد خطرناک از مواد منفجره تا رادیو اکتیو آموزش داده میشود.
نماینده تام الاختیار رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در امور ایمنی راهها خاطر نشان کرد: با در نظر گرفتن حجم مواد خطرناک، طول شبکه و وضعیت راهها، اشتباهات رانندگان حمل مواد خطرناک میتواند خسارتهای جبران ناپذیری در پی داشته باشد.
قربانی شرکت کنندگان این دورهها را عوامل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مجموعه افسران و کادر پلیس و ۱۲۰ هزار رانندهای نام برد که ۲۰ هزار نفر از آنها به خاطر فعالیت تخصصی در حمل مواد خطرناک در اولویت قرار دارند.
وی همچنین در خصوص وضعیت کنونی حمل مواد خطرناک در کشور افزود: طبق آیین نامه سال ۱۳۸۲ هیئت وزیران، مشخصات و ضوابط خاصی برای ناوگان، رانندگان و شرکتهای حمل و نقل مشخص شده است و تلاش ما، تحقق مفاد آیین نامه مذکور است. اگرچه حمل مواد خطرناک در شرایط حادی قرار ندارد.