پخش زنده
امروز: -
مدیرکل امور عشایر خراسان رضوی: با توجه به سختی های نگهداری و پرورش دام عشایر این استان تولید 6 درصد گوشت قرمز سراسر کشور را بر عهده دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، محمد نبوی فرد امروز با بیان این مطلب گفت: سالانه بیش از 200 هزار تن گوشت قرمز در کشور به همت جمعیت عشایری تولید می شود که براساس اعلام مرکز آمار ایران هر نفر از عشایر گوشت مصرفی 16 نفر را در ایران تولید می کند.
وی افزود: گرچه عشایر جمعیت اندک دارند اما در حوزه تولید گوشت قرمز نقش بزرگ و تعیین کننده ایفا می کنند.
نبوی فرد با بیان اینکه عشایر استان سالانه بیش از 12 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند گفت: عشایر خراسان رضوی از ابتدای امسال تاکنون بیش از 9 هزار تن گوشت قرمز تولید کردند.
نبوی فرد افزود: عشایر استان تولید گوشت قرمز را با نگهداری و پرورش حدود یک میلیون واحد دامی انجام می دهند.
وی جمعیت عشایر این استان را 2 درصد کل جمعیت روستایی بیان کرد و گفت: خراسان رضوی هفت هزار خانواده عشایری با جمعیت 35 هزار نفر دارد که 6 دهم درصد از کل جمعیت 6 میلیون و 400 هزار نفری استان را تشکیل می دهند.
جمعیت عشایر خراسان رضوی 3.31 درصد جمعیت عشایر ایران است و هر سال 18 درصد اعتبارات سازمان امور عشایری جذب این قشر می شود.