به گزارش
خبرگزاری صداوسیما کیش، یکی از دستاوردهای مهم تولیدکنندگان کشور در این نمایشگاه شناوری بود از جنس پلی اتیلن که آقای میرزاده و تیم متخصص و توانمند او در نمایشگاه عرضه کردند.
به گفته این تولید کننده که از ارومیه در نمایشگاه صنایع دریایی حضور یافته است این شناور در زمینه های غواصی ، تفریحی ، نظامی و شیلات کاربرد دارد.
میرزاده گفت: بهای تمام شده شناور 50 میلیون تومان است و مشابه خارجی آن در اندازه کوچکتر در آمریکا با 256 هزار دلار تولید می شود.
وی که بیش از 35 سال است در این زمینه فعالیت می کند تولیدات خود را به 35 کشور جهان از جمله چین ، آلمان و فرانسه صادر می کند.
شرکت صدرا یکی دیگر از فعالان صنایع دریایی بود که در نمایشگاه حضور داشت.
دهقانی مدیر عامل شرکت صنایع دریایی صدرا خاطر نشان کرد: 4 سکوی پارس جنوبی از 10 سکو را با پیشرفت 98 درصدی به سرانجام رسانده است.
وی گفت:شرکت صدرا 400 کیلومتر خط لوله زیر آبی در دست اجرا دارد که تا کنون 388 کیلومتر آن به پایان رسیده است.
قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء نیز یکی دیگر از فعالان صنایع دریایی بود.
فرهاد نظری مدیرعامل موسه مکین در خصوص طرح های در دست اجرا و تمام شده شرکت گفت:50 موج شکن مردمی از چابهار تا اروند احداث شده است و اسکله 35 هزار تنی کیش هم یکی دیگر از فعالیت های عمرانی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء در کیش است.
وی گفت : با بهره برداری از این اسکله امکان پهلوگیری شناورهایی با ظرفیت 35 هزار تن در کیش فراهم و ترانزیت کالا در مسیر اروپا به آسیا روان می شود.
در نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی کیش 4 تفاهم نامه همکاری میان ایران ، نروژ و اندونزی منعقد شد.
حمید بورد مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره گفت:این تفاهم نامه ها در زمینه ساخت شناور و سازه های دریایی مرتبط با صنعت نفت و پروژه تحقیقاتی نگهداری خطوط انتقال انعطاف پذیر است.
سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پس از باید از نمایشگاه صنایع دریایی کیش گفت: جمهوری اسلامی ایران اکنون به خود می بالد که در زمینه ساخت شناور و تاسیسات دریایی به توان داخلی متکی است.
نهمین نمایشگاه صنایع دریایی و دریانوردی که 26 آذر در کیش گشایش یافت 28 آذر به پایان می رسد.