پخش زنده
امروز: -
متخصصان داخلی به دانش فنی اجرای سقف های وافل دست یافتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ عضو پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: شرکت طرح و ساخت پایدار بن کیانمهر ، با تکیه بر متخصصان داخلی به دانش فنی اجرای سقف های اینتل دک یا همان وافل دست یافته و کشور را در زمینه تامین این تجهیزات به خودکفایی رسانده است .
علی آبادی فراهانی افزود: ایتل دک با دارا بودن حداقل وزن سازه ای پاسخ مناسبی در برابر بارهای وارده دارد که این امر در کنار سایر مزایا، ایتل دک را به یکی از اقتصادی ترین سقف های جهان تبدیل کرده است.
عضو پارک علم و فناوری استان مرکزی ادامه داد: این طرح در سه سال اخیر در نقاط مختلف کشور اجرا شده و با و استقبال طراحان، کارفرمایان و دست اندرکاران صنعت ساختمان مواجه شده که بیانگر چشم انداز خوبی برای فراگیری این سیستم در کشور و توسعه صادراتی آن است.
فراهانی افزود: مهمترین مزیت های رقابتی این روش استفاده از مصالح بومی، کاهش قابل توجه وزن ساختمان و در نتیجه کاهش هزینه اجرا، و اجرای آسان آن است.
وی گفت: این دانش فنی نخستین بار در دنیا اجرا می شود و دستگاه صنعتی خاصی که بتواند این محصول را تولید کند وجود ندارد و اقدام های لازم برای طراحی این دستگاه نیز صورت گرفته که نیاز به سرمایه گذاری کلان دارد.
عضو پارک علم و فناوری استان مرکزی تصریح کرد: استفاده از این سیستم مشکلات اجرایی در سقف ها با دهانه های متوسط و بلند را به طول کامل رفع می کند و بازار هدف آن در مرحله اول داخل کشور است اما با توجه به نوآوری آن در صنعت ساختمان دنیا می تواند بازار هدف خارجی نیز داشته باشد که یک نمونه خارجی آن در کشور عراق اجرا شده است.
این طرح تاکنون مورد حمایت های مالی قرار نگرفته که لازمه توسعه اقتصادی آن اخذ اعتبارات ویژه برای این طرح است.
شکوفایی اقتصادی استان مرکزی با فعالیت پارک علم و فناوری محقق می شود و مراکز علمی و دانشگاهی با همکاری پارک علم و فناوری می توانند آیندهای بهتر برای دانشجویان و مراکز صنعتی به وجود آورند.
زیرساختهای استان در حوزه صنعت نسبت به دیگر استان های کشور بسیار بالاست و این ظرفیت مناسبی برای انجام طرح های دانش بنیان در پارک علم و فناوری استان است.