اجرای طرح نماز کلید بهشت برای حدود ۳ هزار سوادآموز
طرح نماز کلید بهشت برای دو هزار و ۸۱۸ نفر سواد آموز در کهگیلویه و بویراحمد در حال اجرا است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان این خبر گفت: در این طرح ۷۱۸ آموزش دهنده آموزشهای لازم را به سواد آموزان ارائه میدهند.
هادی زارع پور در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی گچساران افزود: این طرح با هدف تقویت فرهنگ معارف دینی- صحیح خوانی نماز و آموزش احکام عملی نماز سال گذشته در دنا و امسال در یاسوج -دهدشت -گچساران و مارگون اجرا میشود. وی بیان کرد: در ارزیابی کشوری این طرح استان کهگیلویه و بویراحمد جز استانهای رتبه اول کشور است. مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمدگفت: بر اساس سرشماری سال ۹۵ حدود ۹۶ و یک دهم مردان و 89 و 2 دهم زنان استان با سوادند. زارع پور ادامه داد: از ۴۷۱ هزار و 152 نفر جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال استان، 437 هزار و ۴۶ نفر باسواد اند که حدود ۹۲ و 7 دهم درصد است. هادی زارع پور گفت: استان به لحاظ میزان سواد بیست و ششمین استان کشور و شهرستان گچساران با ۹۶ و 6 دهم درصد و بالاتر از میانگین کشور یعنی 94 و 7 دهم است. وی اضافه کرد: سوادآموزی در استان عرض محور است و باید تلاش لازم برای شناسایی و جذب انجام شود. فرماندار گچساران هم گفت: موفقیتهای حوزه سواد آموزی در سطح ملی ارزشمند و بیانگر تلاش و قابل تقدیر است. رحیمی به مشکلات شناسایی و جذب اشاره کرد و افزود: بخشداران-دهیاران و شوراها با مشارکت دستگاههای اجرایی استان فعالیت شناسایی و جذب سواد آموزان تشدید می کنند. سید حمد الله خواهش نیک معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: تا پایان امسال ۱۶ مرکز یادگیری محلی در استان راه اندازی میشود که در این مراکز 40 مهارت شامل مهارت زندگی -مهارت اجتماعی و حقوق شهروندی آموزش داده میشود. شهبازی سرپرست آموزش و پرورش گچساران نیز با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال ۹۵ تعداد 2 هزار و ۷۵۶ نفر در گچساران بی سواد 822 نفر مرد وبقیه زن هستند افزود: در زمینه انسداد بی سوادی در سال گذشته 110 نفر از کودکان نیازمند تعلیم شناسایی و جذب مدارس شدند. ظفرزاده شهردار گچساران هم گفت: تندیس یا میدان شهید جلیل پور نخستین شهید پیشنهاد دهنده جهاد سواد آموزی در گچساران ایجاد میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان این خبر گفت: در این طرح ۷۱۸ آموزش دهنده آموزشهای لازم را به سواد آموزان ارائه میدهند. هادی زارع پور در نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی گچساران افزود: این طرح با هدف تقویت فرهنگ معارف دینی- صحیح خوانی نماز و آموزش احکام عملی نماز سال گذشته در دنا و امسال در یاسوج -دهدشت -گچساران و مارگون اجرا میشود. وی بیان کرد: در ارزیابی کشوری این طرح استان کهگیلویه و بویراحمد جز استانهای رتبه اول کشور است. مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمدگفت: بر اساس سرشماری سال ۹۵ حدود ۹۶ و 1 دهم مردان و 89 و 2 دهم زنان استان با سوادند. زارع پور ادامه داد: از ۴۷۱ هزار و 152 نفر جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال استان، 437 هزار و ۴۶ نفر باسواد اند که حدود ۹۲ و 7 دهم درصد است. هادی زارع پور گفت: استان به لحاظ میزان سواد بیست و ششمین استان کشور و شهرستان گچساران با ۹۶ و 6 دهم درصد و بالاتر از میانگین کشور یعنی 94 و 7 دهم است. وی اضافه کرد: سوادآموزی در استان عرضه محور است عرض محور است و باید تلاش لازم برای شناسایی و جذب انجام شود. فرماندار گچساران هم گفت: موفقیتهای حوزه سواد آموزی در سطح ملی ارزشمند و بیانگر تلاش و قابل تقدیر است. رحیمی به مشکلات شناسایی و جذب اشاره کرد و افزود: بخشداران-دهیاران و شوراها با مشارکت دستگاههای اجرایی استان فعالیت شناسایی و جذب سواد آموزان تشدید میشود. فرماندار گچساران بیان کرد: در شهرستان گچساران حدود ۵۰ روستا با جمعیت بیش از ۲۸ هزار نفر است که برنامه شناسایی بیسوادان در اولویت قرار میگیرد. سید حمد الله خواهش نیک معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: تا پایان امسال ۱۶ مرکز یادگیری محلی در استان راه اندازی میشود که در این مراکز 40 مهارت شامل مهارت زندگی -مهارت اجتماعی و حقوق شهروندی آموزش داده میشود. شهبازی سرپرست آموزش و پرورش گچساران با بیان اینکه بر اساس سرشماری سال ۹۵ تعداد 2 هزار و ۷۵۶ نفر در گچساران بی سواد 822 نفر مرد وبقیه زن هستند افزود: در زمینه انسداد بی سوادی در سال گذشته 110 نفر از کودکان نیازمند تعلیم شناسایی و جذب مدارس شدند. ظفرزاده شهردار گچساران هم گفت: تندیس یا میدان شهید جلیل پور نخستین شهید پیشنهاد دهنده جهاد سواد آموزی در گچساران ایجاد میشود.