تجلیل از برترینهای صنایع غذایی فارس+فیلم
۳۰ واحد نمونه تولید کننده فرآوردههای غذایی استان تجلیل شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی صنایع غذایی و تبدیلی فارس گفت: این واحدها در ارزیابیهای مستمر که در یکسال گذشته در سطح تولید و عرضه محصولات غذایی انجام شده، بیشترین امتیاز را کسب کرده بودند.
جمال رازقی افزود: در این زمینه واحدهای تولید فرآوردههای گوشتی، لبنی، آشامیدنی و نوشیدنی، کنسروی، آرایشی و بهداشتی و بسته بندی مواد غذایی استان مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
وی افزود: در حال حاضر ۸۶۰ واحد تولیدی و صنایع تبدیلی فرآوردههای غذایی در استان فارس فعالیت میکنند.
معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و داروی کشور هم در این مراسم نظارت همه جانبه بر مراحل تولید و توزیع مواد غذایی را از اولویتهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برشمرد.
غلامرضا اصغری با بیان اینکه این نظارت از زمان احداث و راه اندازی واحدهای تولید مواد غذایی و تجهیزات مورد نیاز آنها آغاز میشود، گفت: به منظور بررسی کیفیت و اطمینان از رعایت استاندارهای لازم کارشناسان سازمان غذا و دارو، مواد اولیه و فرآورده غذایی را در مراحل تولید، بسته بندی و توزیع و عرضه محصولات نمونه برداری و آزمایش میکنند.
وی افزود: مصرف غذای سالم و رعایت الگوی مصرف تضمین کننده سلامت افراد جامعه خواهد بود.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: برای دستیابی به الگوی صحیح مصرف و اصلاح سبد غذایی مردم سند ایمنی غذا با همکاری و مشارکت دستگاههای مختلف از جمله وزارتخانههای جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و سازمان محیط زیست و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تدوین شده است.