پخش زنده
امروز: -
طبق خوداظهاری شرکتهای تحت پوشش پارک، امسال تاکنون 93 محصول فناور در استان تجاری سازی و به بازار عرضه شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستــان، رئیس پارک علم و فناوری کُردستان، اظهار داشت: میزان گردش مالی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد و شرکتهای پارکی در استان کُردستان از ابتدای تأسیس تاکنون، بیش از 750 میلیارد ریال بوده است.
خالد سعیدی به تفاهم نامه های پارک علم و فناوری با دانشگاهها و ارگانهای دیگر اشاره کرد و یادآور شد: امسال با دانشگاه های فنی و حرفه ای پسران و دختران، علمی، کاربردی و فرمانداری های شهرستان ها و مرزبانی استان تفاهم نامه های مختلف همکاری امضا شده است.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیتهای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه ها، راه اندازی کانون های توسعه به منظور استفاده از ایده های خلاقانه صاحبان ایده، بهره گیری از خدمات پارک علم و فناوری کُردستان در راستای توانمندسازی دانشجویان، فارغ التحصیلان، نوآوران، فناوران و شناسایی ایده های نو و خلاق از جمله اهداف انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه ها است.
سعیدی با اشاره به اینکه با همکاری فرمانداریها کارگاه های آموزشی برگزار شده تا امکان سنجی راه اندازی مراکز وابسته به پارک انجام شود، اظهار داشت: دور اول کارگاه ها در شهرستان های دهگلان، بانه، کامیاران، مریوان و بیجار انجام شده و در آینده نزدیک نیز در قروه و دیواندره برگزار می شود.
هم اکنون 93 هسته، واحد و شرکت فناور زیر پوشش پارک علم و فناوری کردستان فعالیت دارند.
پارک علم و فناوری و مرکز رشد و شرکتهای پارکی استان کُردستان سال 1392 تأسیس شد.