پخش زنده
امروز: -
600 میلیارد ریال از بودجه سال گذشته و 900 میلیارد ریال از بودجه امسال برای خرید بخشی از تجهیزات هنرستان های کشور اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز خراسان رضوی، مدیر کل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش دیشب در همایش تخصصی مدیران هنرستان های فنی، کار و دانش، معاونین آموزشی و کارشناسان فنی و حرفه ای و کار و دانش ادارات قطب شهید مدرس در کاشمر افزود: تا پایان برنامه ششم باید توسعه آموزش های مهارتی به 50 درصد برسد.
محسن حسینی مقدم گفت: متناسب با نیاز بازار کار و آموزش، تغییراتی در شاخه فنی و حرفه ای انجام و کتاب ها و محتوا عوض شده است ولی متناسب با این تغییرات باید تجهیزات و نیروی انسانی هم تامین شود.
وی افزود: با توجه به پودمانی شدن دروس و اینکه هر دانش آموز باید بعد از اتمام پودمان امتحان دهد دیگر امتحان نهایی در شاخه فنی و حرفه ای نخواهیم داشت.
حسینی مقدم گفت: دانش آموختگان هنرستان های فنی و حرفه ای و کار و دانش می توانند سال آینده در کنکور سراسری شرکت کنند و در صورتی که بخواهند سابقه تحصیلی داشته باشند باید در امتحانات نهایی گروه ریاضی، تجربی و فنی شرکت کنند.
وی افزود: سال گذشته از مجموعه 42 رشته ای که دانشگاه فنی و حرفه ای از بین هنرستانها دانشجو جذب کرد 31 رشته بدون آزمون و 11 رشته با آزمون بود.
مدیر کل دفتر آموزش های کار و دانش وزارت آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه حرکت جدید جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، هنرستان سازی است گفت: هرچند مشکلاتی هست اما قابلیت های بسیاری در هنرستانها وجود دارد که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
سید مصطفی آذرکیش با بیان اینکه اکنون حدود 16 هزار هنر آموز و 25 هزار استاد کار در کشور نیاز داریم از خانواده ها خواست به صورت جدی به مساله اشتغال فرزندان خود توجه کنند.
وی افزود: برنامه محوری به جای کتاب محوری و تولید بسته های آموزشی باید در دستور کار قرار گیرد و سر فصل های آموزش به دانش آموزان ارائه شود و متناسب با آن بهترین محتواها تولید گردد.
وی با بیان اینکه 2 لایحه اولویت اشتغال برای دانش آموختگان هنرستان ها و تجهیز هنرستانها به میزان سالیانه دست کم 25 درصد در دولت آماده شده است گفت: اشتغال دانش آموختگان هنرستانها برای ما بسیار مهم است.