پخش زنده
امروز: -
برگزارکنندگان جایزه جهانی کتاب نهج البلاغه، این کتاب را وحدت آفرین توصیف کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رئیس بنیاد نهج البلاغه در نشست خبری دوسالانه جایزه جهانی نهج البلاغه گفت: امام علی (ع) شخصی است که عدالت حکومتی را برای بشریت ترسیم کردند.
آیت الله دین پرور افزود: حرکتهایی در غرب اگرچه انجام میشود، اما اصولا جهت دار هستند؛ ما با برگزاری این جایزه در پی آن هستیم که حرکتی بیطرفانه و برداشتی درست از نهج البلاغه داشته باشیم.
وی پرداخت علمی و درست به سیره امام علی را نیاز بشر دانست و گفت: ما باید بتوانیم کتابهایی را که در گوشه و کنار دنیا نوشته میشود معرفی کنیم، چون نهج البلاغه پس از قرآن دومین کتابی است که در اسلام جایگاه بالایی دارد.
دبیر اجرایی اولین دوره جایزه جهانی دو سالانه کتاب برگزیده نهج البلاغه نیز در ادامه این نشست گفت: این جایزه به کتابهایی اختصاص دارد که درباره شخصیت امام علی (ع) به نگارش درآمدهاند، همچنین برگزاری آن نوعی ترویج فرهنگ کتابخوانی است.
قاسم درزی با بیان اینکه نهجالبلاغه کتابی وحدت آفرین است، افزود: این کتاب، جامعیت ویژهای دارد و نکات مدیریتی و راهبردی در آن به چشم میخورد.
وی با اشاره به آثار رسیده به دبیرخانه این جایزه گفت: تاکنون ۲۰۰ اثر دریافت کردهایم. پیشبینی ما آن است که تعداد آثار به ۱۰۰۰ نیز برسد.
درزی با بیان اینکه مهلت فراخوان تا پایان آذر خواهد بود، افزود: ممکن است مهلت ارسال آثار تمدید شود و به همین منظور سه کمیته برای آثار تشکیل شده است.
وی گفت: مراسم پایانی این جایزه هشتم اسفند برگزار خواهد شد و کارگاهی دو روزه با عنوان انسان و روابط اجتماعی در سنت شیعی با تاکید بر نهجالبلاغه مقارن با این جایزه برگزار میشود.
درزی با بیان اینکه تاکنون ۱۲۷ مرکز از ۲۳ کشور شناسایی شده است، افزود: همچنین ۱۰۰ فرد صاحب اثر نیز شناسایی شده اند و برای ۱۱ هزار نفر نیز که ممکن است اثری درباره امام علی (ع) یا نهج البلاغه داشته باشند فراخوان ارسال شده است.