پخش زنده
امروز: -
رئيس ستاد برگزاري سومين نمايشگاه توانمندي هاي صادراتي ايران گفت: اين نمايشگاه با هدف بي اثر كردن تحريم ها و توسعه ديپلماسي اقتصادي برگزار مي شود و تاكنون بيش از 600 تاجر از از 57 كشور براي حضور در اين نمايشگاه اعلام آمادگي كرده اند.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما؛ تکبيري در دومين نشست خبري سومين نمايشگاه ايران اكسپو افزود: در صنعت نمايشگاهي گفته مي شود كه نمايشگاه ها هاب توسعه صادرات هستند و سومين نمايشگاه ايران اكسپو با هدف معرفي كالاها و برندهاي ايراني برگزار مي شود.
رئیس ستاد برگزاری سومین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران گفت: نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۱۸یک جهش بزرگ در راستای شکست سیاستهای آمریکا است که با ابزار تحریم در صدد تضعیف وضع اقتصادی مردم ایران بر آمده است.
تکبیری اظهارداشت: در نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران در سال گذشته، بیش از ۱۰۰ قرارداد و تفاهمنامه تجاری و صادراتی به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دلار رصد شد و در این دوره نیز پیشبینی شده است تا با برگزاری حدود ۳۰۰ نشست بی تو بی، رویداد ایران اکسپو۲۰۱۸ منجر به عقد قراردادهای تجاری و صادراتی بیشتری شود.
وی گفت: امیدواریم با طراحیهای انجامشده و برنامهریزیهای صورتگرفته بتوانیم رویداد تجاری خوبی را در روزهای برگزاری این نمایشگاه رقم بزنیم.
تکبيري افزود: همه برنامهریزیها براي بررسی راه های جذب و تحلیل فرآیند تعاملات تجار و بازرگانان کشورهای حاضر در این نمایشگاه با بازرگانان ایرانی صورت گرفته است ضمن آنکه برنامه ریزی شده تا عوامل تسهیل کننده از جمله مترجم و مشاورین حقوقی در حوزه قراردادها در فضای نمایشگاه مستقر شوند تا زمینه ایجاد تعامل و تفاهم و در نهایت انعقاد قرارداد بین متقاضیان عقد قرارداد فراهم شود.
تکبیری تاکید کرد: همه تلاش خود را بکار بستهایم تا بتوانیم با برگزاری نمایشگاهی در این وسعت، توان تولید کالای ایرانی را در جهان مطرح کنيم.
وی بیان کرد: دراین دوره نسبت به دوره قبل، شاهد رشد چشمگیری هستیم به طوری که در دومین دوره از برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۴۸ کشور و ۵۷۳ تاجر و بازرگان حضور داشتند در حالیکه در ایران اکسپو ۲۰۱۸،برای حضور ۶۰ کشور و ۶۰۰ تا ۷۰۰ بازرگان وتاجر خارجی هدفگذاری کردیم و تاکنون به میزان زیادی به این هدفگذاری نزدیک شدهایم.
تکبیری ادامه داد: همکاری و تلاش مسئولان در سازمانها ونهادهای مختلف به ویژه معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه موجب شد تا بتوانیم با وجود وضع جدید اقتصادی،به موفقیتهای چشمگیری در حوزه برگزاری نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران در سال جاری دست یابیم.
رئیس ستاد برگزاری سومین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران اظهارداشت: تاکنون،۵۳۷ تاجر وبازرگان از ۵۴ کشور آمادگی نهایی خود را برای شرکت در ایران اکسپو۲۰۱۸ اعلام کردهاند هر چند که پیشبینی میکنیم تا زمان برگزاری نمایشگاه، این آمار از ۶۰ کشور هم فراتر رود.
در ادامه اين نشست دكتر امامي امين معاون اقتصادي استانداري تهران گفت: استان تهران بيش از 17 هزار كارخانه، 72 هزار واحد توليدي و 400 هزار واحد صنفي فعال دارد كه نشان از ظرفيتهاي گسترده اقتصادي دارد.
وي ضمن تاكيد بر ضرورت تلاش براي افزايش سهم ايران از بازار تجارت جهاني گفت: به علت عدم حضور و حمايت اتاق ايران و اتاق اصناف وظيفه برگزاري نمايشگاه به ما سپرده شده است و ضرورت دارد تا همگان براي برگزاري ايران اكسپو و معرفي توانمنديهاي صادراتي تلاش كنند.
امامي امين اظهارداشت: در وضع فعلی بخش خصوصی با توان بیشتری در حال رشد و ترقی است، نگاه به این بخش باید یکی از مهمترین اولویتها در دولت و مجلس باشد، ضمن آنکه دولت باید از تصدیگری خود دست بردارد تا با نیروی محرکه خصوصی بتوانیم صادرات را بیش از پیش تقویت کنیم.
وي گفت: امیدواریم دولت با تدبیر صحیح بتواند اهرم پیشرفت اقتصاد نمایشگاهی باشد و در صدد اجرای قانون حمایت است تولیدکنندگان داخلی و صادرکنندگان محصولات ایرانی باشد.
همچنين رئيس نمايشگاه شهر آفتاب گفت: صادرات كشور در دوره تحريم ها افزايش يافته است.
عبدالوهاب قادری افزود: سه استراتژی در نمایشگاه شهرآفتاب تعریف شده است که یکی از آنها انتقال تمامی نمایشگاههای پرمخاطب از شهرتهران به محل شهرآفتاب بوده است اما هنوز هم مقاومتهایی در این زمینه وجود دارد.
وی ادامه داد: تبدیل نمایشگاه شهر آفتاب به مرکز همایشهای بینالمللی یکی دیگر از اهداف تعیینشده است و با ایجاد جاذبههایی مانند باشگاههای ورزشی، ساخت هتل و ديگر امکانات از محل مصوبههای شورا و جذب فاینانس این هدف اجرایی خواهد شد.
قادری عنوان کرد: تهران تنها پایتخت سیاسی کشور نیست و تصمیمهای کلان اقتصادی که بر امور تمامی بخشهای اقتصادی تاثیرگذاراست در تهران اتخاذ میشود؛ اگرچه مناطق آزاد و تجاری زیادی در کشور ایجاد شدهاند اما این مناطق تنها در اقتصاد همان منطقه تاثیرگذارند و بزرگترین چالش شهر تهران نداشتن منطقه آزاد و ویژه اقتصادی است به همین علت ایجاد منطقه آزاد و ویژه اقتصادی در مجاورت شهرآفتاب در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در تهران محلی برای دیدار فعالان اقتصادی و جذب سرمایه به کشور خواهد بود.