افزایش ورود گردشگران به فارس
بیش از 4 میلیون گردشگران داخلی و خارجی از جاذبه های گردشگری فارس بازدید کردند.
![افزایش ۶ درصدی ورود گردشگران به فارس افزایش ۶ درصدی ورود گردشگران به فارس](/files/fa/news/1397/9/18/2926724_325.jpg)
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس در گفتگوی اختصاصی با
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، گفت: در هشت ماهه نخست امسال، بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار گردشگر داخلی و خارجی از اماکن تاریخی زیر پوشش سازمان میراث فرهنگی استان فارس بازدید کردند.
امیری با بیان اینکه ورود گردشگران به فارس در این برهه زمانی شش درصد افزایش یافته است ، افزود: ۲۷۰ هزار و ۶۲۵ گردشگر خارجی از ابتدای امسال به استان فارس سفر کردند که تخت جمشید مقصد نخست این گردشگران بوده است.
او بیان کرد: در مجموع کل بازدیدهای داخلی و خارجی، حافظیه با یک میلیون و ۲۳۰ هزار بازدید در صدرقرار دارد، سعدیه با ۸۸۰ هزار بازدید، تخت جمشید با ۸۲۸ هزار بازدید و پاسارگاد با ۴۱۵ هزاربازدید در رتبههای بعدی قرار دارند.