پخش زنده
امروز: -
دانشگاه جامع علمی کاربردی تلاش می کند شغل های جدیدی را بر مبنای مهارت در کشور تعریف کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی گفت: در دنیا حدودا 15 هزار شغل وجود دارد و در ایران حدودا سه هزار شغل تعریف شده است.
رئوفی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی تلاش می کند شغل های جدیدی را در بر مبنای مهارت در کشور تعریف کند چراکه مشاغل بسیاری می توانند بدون هرگونه سرمایه گذاری خاص و هنگفتی منجر به کارآفرینی شوند.
وی اضافه کرد: آموزش های مهارتی که دانشجویان در این دانشگاه فرا می گیرند، بدون هزینه و بدون وقفه منجر به کارآفرینی خواهد شد و نیازی نیست دانشجویان بعد از دوران تحصیل دوره ببینند چرا که مهارت آموزی در مراکز علمی کاربردی شرایطی را فراهم می کند که دانشجو بتواند بلافاصله بعد از تحصیل به حوزه کارآفرینی وارد شود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی اضافه کرد: 50 میلیون تومان اعتبار پژوهشی با کارمزد کم به هر طرح نوآورانه و خلاقانه دانشجویان که منجر به تولید محصول مورد نیاز شود ارائه می شود و اگر نمونه صنعتی از آنها ایجاد شود تسهیلات بیشتر با همان میزان سود کم به افراد ارائه می شود.
رئوفی ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی باید رویکرد بیشتری نسبت به کارآفرینی در مقایسه با دانشگاه های تئوری داشته باشد چرا که اقدامات پژوهشی دانشگاه جامع غالبا منجر به تولید محصول می شود.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی در راستای اهداف کلان خود به دنبال مهارت آفرینی است گفت: براساس برنامه توسعه ششم کشور 30 درصد آموزش های کشور باید مهارتی باشد.
11 مرکز دانشگاهی علمی کابردی در استان مرکزی مشغول آموزش های مهارتی به دانشجویان هستند.