پخش زنده
امروز: -
دوازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی با شعار «احیای مدیریت جهادی در حل مشکلات کشور با مسئولیت پذیری حزبی» برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد نبی حبیبی دبیرکل این حزب در آغاز این مجمع با اشاره به شعار این دوره از مجمع عمومی حزب موتلفه روش مدیریتی جهادی و انقلابی را علت موفقیتهای نظام در همه عرصهها دانست و گفت: بدون توجه به این تجربه موفق، پیشرفت مطلوب و عادلانه نخواهد بود.
وی اقدامات قوه قضائیه در حوزه مقابله با مفاسد اقتصادی را ارزشمند توصیف کرد، اما در عین حال خواستار توجه بیشتر به پیشگیری از وقوع جرم و همکاری جدی قوای سه گانه در این زمینه شد.
حبیبی با بیان اینکه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید امانت دار خوبی برای رای مردم باشند، گفت: بخش قابل توجهی از نمایندگان امروز در خدمت مردم هستند، اما برخی سیاسی کاریها از سوی عدهای از نمایندگان با این اصل همخوانی نداشته است.
دبیر کل موتلفه با بیان اینکه انتظار مردم از دستگاههای اجرایی و تفنینی و قضائی خیلی بیش از محصولی است که توسط قوای سه گانه ارائه شده است، افزود: حزب موتلفه همانگونه که تاکنون بارها اعلام کرده آماده کمک به دستگاههای مسئول برای حل مشکلات مردم است.
وی نقش آفرینی بیشتر شرکتهای دانش بنیان در چرخه اقتصادکشور، مبارزه با فساد و قاچاق کالا، رفع تبعیض و بیعدالتی را مطالبات اولیه ملت دانست و خواستار ساماندهی نظام بانکی برای ایفای نقش در حل مشکلات اقتصادی شد.
دبیرکل موتلفه با تاکید بر ضرورت نظارت جدی بر روند توسعه شبکههای مجازی گفت: عدم نظارت و سوء استفاده نا اهلان و نامحرمان از این رسانه گسترده قطعاً زیان آور است و باید نگرانی خانوادههای ایرانی و آسیب دیدن نهاد خانواده را مورد توجه قرار داد و برنامه مداوم و مناسب برای آن داشت.
وی افزود: توجه به سبک زندگی ایرانی اسلامی باید در اولویتهای کاری کارگزاران باشد؛ با وجود دشمنیهای گسترده نظام استکباری، مبارزه با نفوذیها و پیشگیری از پدیده نفوذ باید بیش از گذشته در دستور کار دستگاههای امنیتی باشد.
دبیرکل موتلفه خواستار تقویت نظام حزبی در روند انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی شد و گفت: تقویت نگاه حزبی در انتخابات به برنامه محور شدن نامزدها، تقویت پاسخگویی برگزیدگان به مردم و حرکت انها در راستای وعدههای انتخاباتی منجرخواهد شد.
وی با بیان اینکه پیشرفت بدون عدالت، به گسترش فاصله فقر و غنا میانجامد و تحصیل حیات طیبه، مستلزم همراهی عدالت با پیشرفت است از همه قوای مسئول و نهادها و سازمانهای نظام خواست در تراز نظام اسلامی و مردم انقلابی با نگاه به وظایف قانونی و مبانی هدایت گر عمل نمایند.
حبیبی گفت: مسئولان باید تلاش کنند ضمن مبارزه با هرنوع انحرافات اجتماعی و دخالت بیگانگان، مسیر دستیابی به تمدن اسلامی با الگوی پیشرفت و عدالت ایران اسلامی را با شتاب طی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه آمریکا همچنان دشمن شماره یک ایران و انقلاب اسلامی و جریان مقدس مقاومت منطقه است، افزود: حزب موتلفه حمایت از جریان مقاومت در منطقه غرب آسیا و سایر مبارزان آزادیخواه و رهایی بخش مسلمان و غیر مسلمان را از آرمانهای انقلابی امام راحل و مقام معظم رهبری میداند.
دبیرکل موتلفه گفت: تا زمانی که دولتمردان آمریکا دست از درنده خویی برندارند هر نوع مذاکره با آمریکا به ضرر مردم ایران و انقلاب اسلامی و مصلحت مقاومت منطقه است.
حبیبی تقویت هرچه بیشتر بنیه دفاعی کشور را بهترین اهرم برای جلوگیری از زیاده طلبیهای دولت آمریکا و شرکای اروپائی و منطقهای آنها دانست و افزود: در شرایط کنونی توسعه روابط با کشورهایی که با ما دشمنی ندارند، با اولویت دادن به کشورها و ملتهای دوست به خصوص همسایگان دوست، جزء لاینفک سیاست خارجی حزب مؤتلفه اسلامی است.
دبیرکل موتلفه با بیان اینکه ظرفیتهای موجود، رفع کننده تمامی موانع پیش روی کشور است و اصولا وجود بن بست در اداره کشور را قبول نداریم، گفت: با حفظ سرمایه اعتماد عمومی همچون سالهای دفاع مقدس میتوان باعملی کردن سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی، حذف اتکاء به درآمد نفت، مردمی کردن و برنامه ریزی و نظارت کامل بر امور اقتصادی بسیاری از مشکلات را حل کرد.
در این مراسم همچنین حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سخنانی گفت: در گذشته حزب به عنوان یک گرایش اعتقادی مطرح بود، اما امروز ساز و کاری است که در قوا و انتخابات نقش دارد و میتواند همگرایی ایجاد کند.
وی افزود: احزاب باید شبکههای اجتماعی فعالی در سرتاسر کشور داشته باشند؛ احزاب ما اساسنامه دارند، اما در معرض افکار عمومی جامعه نیست و بسیاری از احزاب را با شخص میشناسند در حالی که نباید این طور باشد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری تاکید کرد: احزاب ما نباید به گونهای باشند که با افول قدرتها منفعل شوند. حزب برای بقا باید، بینش سیاسی داشته باشد و به جامعه بینش سیاسی بدهد.
وی افزود: چراغ بعضی حزبها فقط در زمان انتخابات روشن میشود. احزاب باید برای تحقق آزادی با رسانههای گروهی ارتباط داشته باشند و در چهارچوب قانون عمل کنند و قانون محور باشند.