انتقال تجربیات موفق استانها؛ راهگشای توسعه صنایع غذایی
انتقال تجربیات موفق استانهای میتواند راهگشای توسعه صنایع غذایی بخش کشاورزی باشد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، معاون مدیرکل صنایع غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: مسایل و مشکلاتی در استانها در زمینه صنایع تبدیلی و غذایی وجود دارد که باید مطرح شود تا تصمیمات و نتایج آن بتواند به رفع مشکلات و توسعه بیشتر بخش کشاورزی کمک کند.
سیدمحمد میرعمادی در اولین جلسه مدیران صنایع تبدیلی غذایی منطقه یک کشور افزود: بازدید از طرحهای مهم و شاخص صنایع غذایی در استانها باید در دستور کار جلسات مناطق استانها قرار گیرد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان هم در این همایش گفت: تاکنون ۱۱۲ پروانه بهره برداری و ۳۶۸ مجوز بهره برداری در حوزههای مختلف صنایع غذایی در استان صادر شده است.
آبرادات مصلایی اولویتهای سرمایه گذاری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی استان را بسته بندی سبزیجات تازه و انواع میوه به روش انجماد سریع (IQF)، صنایع تولید و بسته بندی آجیل و خشکبار، فرآوری محصول گوجه فرنگی، احداث سردخانههای بالای صفر و زیرصفر، کشمش، فرآوری و بسته بندی زیتون، ترمینال ضبط و فرآوری پسته، تولید و بسته بندی انواع کنسروهای گوشتی و غیرگوشتی ذکر کرد.
نمایندگان استانهای البرز، سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، قم، تهران و قزوین در این همایش حضور داشتند.
در پایان همایش، آبردات مصلایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین به عنوان رئیس منطقه یک و قاسم جوادی زاده مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان گیلان به عنوان دبیر منطقه یک تعیین شدند.