پخش زنده
امروز: -
گوشت شترمرغ در گروه گوشتهای قرمز طبقه بندی شده و یکی از کم چربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: گوشت شترمرغ بسیار تُرد است به طوری که ۹۰ درصد آن قابل هضم بوده و از این نظر پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد، در حالیکه گوشت مرغ و گاو ۸۷ درصد قابلیت هضم دارند.
یاسمین فتحی افزود: گوشت شترمرغ نسبت به سایر گوشتها در هر ۱۰۰ گرم، کالری، چربی و اسیدهای چرب کمتر و میزان آهن بالاتری دارد.
وی با اشاره به کالری و چربی پایین این گوشت، یادآور شد: برای افرادی که به دنبال کنترل وزن خود هستند و از طرفی طعم گوشت قرمز را دوست دارند، گوشت شترمرغ گزینه مناسبی است.