پخش زنده
امروز: -
بیش از ۹۰ درصد بیمارستان های خراسان رضوی با تجهیز به سیستم اتوکلاو، بی خطر سازی زباله را انجام می دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: براساس آمار موجود، روزانه ۲۴ تن پسماند بیمارستانی در استان تولید می شود و این حجم پسماند در مراکز درمانی از طریق تجهیزات بی خطر سازی، مدیریت می شوند.
تورج همتی سه شنبه در جلسه مدیریت پسماندهای عفونی بی خطرسازی شده، مدیریت پسماند عفونی بیش از هزار مطب و مرکز درمانی را یکی از دستاوردهای ارزشمند کارگروه مدیریت پسماند دانست و گفت: مشهد تنها کلان شهری است که درحوزه پسماند های پزشکی موفق عمل کرده و قانون مدیریت پسماند در این حوزه به خوبی اجرا شده است.
وی ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی آشنایی با نحوه پایش پسماندهای بی خطر شده عفونی و نحوه نمونه برداری و آنالیز آن برای انتقال مفاهیم به روز در این حوزه به شهرستان های خراسان رضوی، یک سیاست آموزشی برای الگو برداری از دستاوردهای موفق این کلان شهر در سایر شهرستان های خراسان رضوی است.
به گفته این مسوول، طی این دوره های آموزشی تمامی کارشناس نظارت و پایش محیط زیست استان تحت پوشش آموزش های تخصصی قرار می گیرند.
همتی تصریح کرد: با همراهی بین بخشی و انسجام حوزه های سلامت و محیط زیست و ورود مستقیم دستگاه قضایی، بسیاری از مطب های پزشکی، درمانگاه ها، آزمایشگاه ها و بیمارستان ها به سمت بی خطر سازی پسماندهای خود هدایت شده اند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی تاکید کرد: بر این اساس می توان ادعا کرد در حال حاضر مشهد پیشرو در ساماندهی وضعیت پسماندهای پزشکی در سطح کشور است.