معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده
ظرفیت مناسب کهگیلویه و بویراحمد برای پرچمداری گفت و گوی خانواده
ظرفیت فرهنگی مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به گونهای است که میتواند پرچمدار گفت و گوی خانواده و بین نسلی باشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در برنامه نگاه روز شبکه دنا گفت: در دنیا توجه ویژه به کانون خانواده میشود و در فرهنگ دینی و اسلامی ما هم استحکام خانواده بسیار مهم است و ما هم تلاش داریم در همین زمینه به آسیبهای احتمالی توجه کنیم.
خانم ابتکار افزود: میزان گفت و گوها در خانواده، ارتباطات خانوادگی و اختلالات ارتباطی در خانوادهها زیاد شده، ولی از یک ماه پیش کارگروه گفتگوی خانواده در استان کهگیلویه وبویراحمد آغاز شده و با توجه به ظرفیت فرهنگی مردم استان و فرهنگ غنی آنها میتواند پرچمدار گفت و گوی خانواده و گفت و گوی بین نسلی باشد.
وی با بیان اینکه اختلال ارتباطی در خانوادهها یک معضل است و مهارتهای ارتباطی باید تقویت شود، گفت:برای شناسایی و رفع اختلالات رفتاری با همکاری مشترک آموزش و پرورش و انجمن جامعه شناسی ایران برنامه ریزی می شود.
خانم ابتکار ادامه داد: سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در کهگیلویه وبویراحمد تنظیم و نهایی شده که این سند میتواند نقشه راه ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان باشد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: در سطح ملی برای اشتغال زنان برنامه ریزی شده که از محل صندوق ذخیره ارزی اعتبارات لازم به این موضوع اختصاص داده شود.
خانم ابتکار گفت: در کنار پرداخت تسهیلات اشتغالزایی دورههای ویژه مهارت آموزی زنان در حال برگزاری است.
وی با اشاره به تقویت شرکتهای دانش بنیان و استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاهی افزود:در این زمینه برنامههای ویژهای داریم.
خانم ابتکار به ضروت هدفند سازی تولیدات زنان روستائی اشاره کرد و گفت: زنان روستایی همواره تولید کننده بودند ودر همین زمینه آموزش استاندارد سازی محصولات کشاورزی برای تولید محصولات سالم و ارگانیک در استان اجرا میشود.
وی حمایت از صندوقهای خرد،تعاونی زنان وفناوریهای نوین، بازاریابی از طریق اینترنت، سوادآموزی برای دختران بازمانده از تحصیل و توان افزایی تشکلهای غیر دولتی را از دیگر اقدامات برنامهریزی شده بیان کرد.
خانم ابتکار طرح تاب آوری اجتماعی را یکی از طرحهای مورد نیاز جامعه اعلام کرد و گفت: نقشه راه این طرح در استان ترسیم شده است.
وی اضافه کرد:فعالیت مرکز اورژانس اجتماعی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی مؤثر است و فعالیت این مرکز در استان مطلوب است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه گزارشی از این سفر تقدیم هیئت دولت میشود ادامه داد:ظرفیتهای زنان استان بررسی و حمایتهای لازم از آنان انجام میشود.
استاندار هم گفت: یکی از دغدغههای اصلی دولت اشتغال است و بایدپرداخت تسهیلات به گونهای هدایت شود که منجر به اشتغالزای شود.
احمدی با تاکید بر نگاه برابر به زن و مرد در موضوع اشتغال افزود: در حوزههای آب و خاک، کشاورزی و درمان زمینههای فراوانی برای اشتغال فراهم شده که تلاش میشود اشتغالزایی این حوزه بدون نگاه تبعیض آمیز انجام شود.
وی گفت: در هفتههای آینده حدود ۵۰۰ تخت جدید به بیمارستانهای استان اضافه میشود که همین موضوع میتوانند اشتغالزایی زیادی در استان فراهم بکند و مسئولان هم تلاش میکنند در این زمینهها فرصتهای برابر به افراد داده شود و تبعیض جنسیتی نیز در این زمینه نباشد.
احمدی اضافه کرد: زنان و دختران استان میتوانند برای بهره گیری از مهارتهای خود تسهیلات دریافت کنند و در کارگروههای مختلف از آنها نیزحمایت میشود.
استاندار با اشاره به حمایت از زنان معلول گفت: با پیگیریهای لازم هم اکنون هیچ معلول جسمی و حرکتی زن در استان نیست که در نوبت دریافت خدمات بهزیستی باشد.