پخش زنده
امروز: -
سوء تغذیه شدید، هم بر کشورهای فقیر هم بر کشورهای غنی تأثیر می گذارد و نگرانی جدی در عرصه بین الملل قلمداد می شود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ کورینا هاوکس، مدیر مرکز سیاست تغذیه ای دانشگاه لندن در حاشیه کنفرانس جهانی که روز گذشته با هدف به صفر رساندن گرسنگی در جهان در بانکوک برگزار شد، در یک ویدئو کنفرانس اعلام کرد: "در حالی که گرسنگی از بیش از دو سال پیش تا کنون در حال افزایش است، این موضوع بیانگر "وضعیتی هشدار دهنده" است. کشورها چه غنی چه فقیر، مواردی از اشکال سوء تغذیه را تجربه می کنند. این موارد می تواند شامل اختلال در رشد، کمبود عناصر ضروری مورد نیاز بدن انسان، راشیتیسم، اضافه وزن یا چاقی باشد.
در طول برگزاری این کنفرانس، گزارش سالانه سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نیز ارائه شد.
گزارش سالانه سازمان ملل تحت عنوان "گزارش جامع تغذیه"، همه داده های بین المللی درباره حدود 200 کشور را بررسی می کند. این داده ها از سازمان ملل متحد، فائو، برنامه جهانی غذا ( PAM)، یونیسف، سازمان بهداشت جهانی و نیز سازمان های مردم نهاد، بنیادها و دانشگاه ها به دست آمده است.
بر اساس این گزارش، در مجموع 141 کشور دست کم سه مورد از اشکال سوء تغذیه شامل اختلال در رشد برای کودکان، -کم خونی و اضافه وزن برای زنان را تجربه خواهند کرد. 41 کشور این مشکلات را در سطحی بسیار بالا تجربه خواهند کرد. از جمله این کشورها، کشورهای خاورمیانه از جمله لبنان است که بیشترین جمعیت پناهندگان را به خود اختصاص داده اند.