به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرضیه افضلی، در برنامه گفت و گوی اقتصادی رادیو گفت و گو در خصوص نقش بسیج در اشتغالزایی، اظهار کرد: نقش سازمان بسیج جامعه زنان کشور در دو سطح فرهنگی و اقتصادی می تواند مورد بررسی قرار بگیرد.
وی افزود: از آنجایی که بسیج یک نیروی مردمی و وظیفه آن سازماندهی ظرفیت های مردمی است، لذا از زمانی که بحث اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری مطرح شد در پایگاه های بسیج در سراسر کشور از توانمندی های زنان در سطوح مختلف در قالب مشاغل کوچک خانگی بهره برداری کرده ایم.
مدیر کارآمدی و سازندگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: زنانی که در حوزه های مختلف مهارت داشتند برای افرادی که در پایگاه ما عضو بودند کلاس های آموزشی دایر کردند و با مشاهده این پتانسیل طرحی به نام "معین" را راه اندازی کردیم که در قالب این طرح ابتدا به افرادی که جویای کار و خواستار ورود به حوزه مشاغل خانگی هستند آموزش داده می شود.
افضلی ادامه داد: پس از آموزش و کسب مهارت این افراد برای دریافت تسهیلات به سازمان بسیج سازندگی معرفی می شوند تا بتوانند مشاغلی را راه اندازی کرده و توسعه دهند و به مرحله بازاریابی و فروش برسند.
وی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۳ هزار و ۷۰۰ کارآفرین داریم که جزو اساتید محسوب می شوند که می توانند کلاس برگزار کرده و یا اینکه کارگاهی را راه اندازی کنند و افراد جویای شغل را به کار بگیرند.
افضلی توضیح داد: این طرح را با ۸۰ هزار نفر شروع کردیم و در ابتدا هیجان خاصی برای آموزش وجود داشت اما به تدریج و با پیدایش مشکلات بودجه ای در سال ها اخیر این میزان کمتر شد و در سال ۹۵، به ۶۰ هزار نفر و در سال ۹۶، به حدود ۳۲ هزار نفر آموزش دادیم که بتوانند فعالیت اقتصادی را آغاز کنند.
مدیر کارآمدی و سازندگی سازمان بسیج جامعه زنان کشورتصریح کرد: در حوزه های مختلف که افراد قابلیت ایجاد محصول و کسب درآمد دارند، در قالب "طرح معین" از آنها حمایت می کنیم، در این طرح به خانگی بودن این مشاغل تاکید زیادی شده تا یک خانم شاغل بتواند در کنار کار به وظایف مادرانه و همسرانه خود نیز رسیدگی کند.