پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: مناطق زلزله زده در امنیت کامل به سر میبرند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بعد از وقوع زلزله ۶/۴ ریشتری امشب پلیس به حالت آماده باش در آمده است گفت: در حال حاضر تعدادی از شهروندان کرمانشاهی به خاطر ترس از وقوع زمین لرزه مجدد به خیابانها آمده اند و پلیس نیز برای تامین امنیت در کنار آنها حضور دارد.
سردار امان اللهی افزود: در شهرستان سرپل ذهاب که مرکز زمین لرزه بوده نیز همکاران پلیس حضور گستردهای دارند و در حال کمک و امداد رسانی به زلزله زدگان هستند.
رییس پلیس کرمانشاه یادآور شد: در صورت اعلام نیاز فرماندهی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب، قصرشیرین و دیگر شهرهای منطقه، نیروهای مورد نیاز را به این مناطق اعزام خواهیم کرد.
وی از مردم خواست تا ضمن حفظ خونسردی به شایعات توجه نکنند و اخبار مربوط به زمین لرزه را از طریق مراجع رسمی همچون صدا و سیما و خبرگزاریها پیگیری کنند.
زمین لرزهای به قدرت ۶/۴ ساعت بیست و هفت دقیقه و سی و یک ثانیه امشب و در عمق ۷ کیلومتری زمین حوالی شهرستان سرپل ذهاب در استان کرمانشاه را لرزاند.