به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، شهریار کشاورز معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان در این مراسم گفت:: این رویداد برای حمایت از ایدهها و طرحهای نو در جهت سرمایه گذاری و تجاری سازی است تا بتوانیم این ایدهها رو به محصول تبدیل کنیم.
به گفته معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای ایران؛ مهمترین رسالت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، حمایت از صنایع و دانشی است که در دانشگاه رشد میکنند.
محمدعلی عزیز محمدی گفت: با ایجاد فضای مناسب برای خلق ثروت، ایده و تجاری سازی میتوان به تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه کمک کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هم افزود: ما به سرعت درحال از دست دادن فرصتها هستیم و نباید منابع کشور را به گونهای صرف کنیم که همه رضایت داشته باشند، چون منابع محدود و نیازها نامحدود بوده و لازم است منابع مالی مبتنی بر توسعه دانش صنعتی توزیع شود.
موسی خانی گفت: نقش دانش نرم افزار در دنیای جدید به عنوان نیروی پیشران صنعت بر هیچ کس پوشیده نیست و امروز کشورهای توسعه یافته نظیر آمریکا با بهرهمندی از تکنولوژی و صنایع هایتک، جنگها و انحصارات جدیدی را ایجاد کرده و به وسیله این شبکه عظیم در حال سازماندهی مبادی اقتصادی هستند.
وی بیان کرد: نگاه ما به دانش نرم افزار و هوش مصنوعی باید در سطح جهانی باشد و تا جای ممکن باید از آنلاین فروشی فاصله بگیریم تا فضایی رقابت پذیر برای کشورمان ایجاد کنیم.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛ تعمیق دانش نرم افزاری و تکنولوژی هایتک، نیازمند توجه به هوش جوانان است که باید مورد توجه سیاستگذاریهای کلان در کشور قرار گیرد.
موسی خانی گفت: دنیای کسب و کار به جایی رسیده که اگر بخواهیم شرکت اپل را بخریم باید ۷۲ سال نفت بفروشیم که اگر چنین قدرتی در کشور وجود داشت، هرگز تحریم پذیر نبودیم.
وی افزود: تهدیدات حوزه اقتصاد و سیاست اقتضا میکند تا همواره سرعت پیشرفت صنعتی و اقتصادی را افزایش دهیم و به نوعی لازم است که جرات استراتژیک را در بدنه مدیریت صنعتی و اقتصادی جامعه جاری سازیم.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی هم گفت: با توجه به اینکه مشکل عدیده واحدهای تولیدی و صنعتی، مدیریتی است، واحدهای تولیدی میتوانند با استفاده از دانش ایده پردازان بخشی از مشکلات را حل کنند.
سیده حمیده زرابادی افزود: باید از جزیرهای عمل کردن در حوزه صنعت بپرهیزیم تا با ایجاد یک استراتژی متمرکز شاهد رشد و شکوفایی بیشتر صنایع داخلی باشیم.
وی با تاکید بر اینکه ایده پروری و خلاقیت باید در نظام آموزشی دیده شود گفت: مسائلی همانند اشتغال ضربتی و بنگاههای زودبازده نمیتواند به توسعه اقتصادی منجر شود، چون از بن مایه علمی و زیرساختی بهرهمند نیست و تجربه ثابت کرده که این اقدامات به دلیل نبود ایده پردازی ناقص میمانند.
عضو کمیسیون صنایع مجلس اضافه کرد: در حال حاضر به علت نبود ارتباط موثر میان دانشگاه و بازار کار، بیش از ۵۰ درصد فارغ التحصیلان مرد و ۶۰ درصد فارغالتحصیلان زن بیکار هستند.
در اختتامیه اولین رویداد استارتاپی SMEها با رویکرد صنایع هایتک از میان ٤١ تیم ایده پرداز، تیمهای قزوین متال، صنعت یار و تعویض برقی دنده موتور به ترتیب اول تا سوم شدند.