پخش زنده
امروز: -
برنا گفت: با وجود رشد نزولات جوی استان در طی دو ماه اخیر همچنان آثار کمبود بارشها و منابع سال آبی گذشته پا برجاست بنابراین بهرهبرداری بهینه از منابع آب سطحی و زیرزمینی و خودداری از مصارف بیرویه کماکان مورد تاکید است.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما از (پاون)، "حسن برنا" با بیان این مطلب افزود: متوسط بارش آبانماه محدوده عملکرد استان تهران به بیش از 55.6 میلیمتر رسیده است که نسبت به بارندگی 0.6 میلیمتر سال گذشته و 30.1 میلیمتری متوسط بلند مدت با افزایش چشمگیری مواجه بودهایم.
وی ادامه داد: بیشترین بارش در آبانماه مربوط به ایستگاه باران سنجی امام زاده با مقدار 153.5 میلیمتر و کمترین بارش مربوط به ایستگاه باقرآباد ورامین با مقدار 17.8 میلیمتر است.
مدیر دفتر مطالعات شرکت آب منطقهای تهران با بیان اینکه میزان بارندگی محدوده عملکرد استان تهران از ابتدای سال آبی جاری تاکنون حدود 82.7 میلیمتر بوده است، تصریح کرد: این میزان در مقایسه بامقدار 11.6 میلیمترسال گذشته ومقدار 39.4 میلیمتر متوسط بلند مدت به ترتیب افزایش 610 و 110 درصدی را نشان میدهد.
برنا تصریح کرد: در اکثر ایستگاههای بارانسنجی مبناء در حوزه عملکرد استان تهران ریزشها با توجه به گذشت حدود دو ماه از سال آبی جدید با توزیع مناسب بوده که در برخی ایستگاهها به صورت برف است که اوج ریزشهای برفی در روزهای 21 تا 25 آبان ماه بوده است.
وی همچنین یادآور شد: حداکثر ارتفاع برف مربوط به ایستگاه بارانسنجی مبناء لار - پلور با مجموع ارتفاع 33 سانتیمتر است که در برخی ایستگاه های دیگر با توجه به شرایط اقلیمی از میزان کمتری برخوردار می باشد.
برنا در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به بارش جوی درآبان امسال در مقایسه با بارش در آبانماه گذشته و بلند مدت که از رشد نسبتا خوبی برخوردار بوده است توجه به این نکته که آثار کمبود بارش و منابع در سال آبی گذشته پا برجاست و ذخیره آبی همچنان در وضعیت مطمئن نمیباشد لذا بهره برداری بهینه از منابع آب سطحی و زیرزمینی و خود داری از مصارف بی رویه به دلیل کمبود ذخایر منابع آبی کماکان مورد توصیه و تاکید است.