پخش زنده
امروز: -
تحقیقات نشان می دهد که جهان تا سال 2030 به خاطر افزایش موارد ابتلا به بیماری دیابت نوع دو با کمبود انسولین تزریقی روبرو می شود.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، تحقیقات نشان می دهد که جهان تا سال 2030 به خاطر افزایش موارد ابتلا به بیماری دیابت نوع دو با کمبود انسولین تزریقی روبرو می شود. بر اساس این تحقیقات پیش بینی می شود که شمار افراد مبتلا به دیابت نوع دو در سال 2030 به پانصد و یازده میلیون نفر خواهد رسید. نیمی از این افراد در کشورهای چین ،هند و آمریکا زندگی خواهد کرد.
در کنیا شمار زیادی از افراد به دیابت مبتلا هستند.
هارون عبدالله یک فرد مبتلا به دیابت در نایروبی در کنیا گفت:زمانی که دیابت من تشخیص داده شد احساس کردم که زندگی من به پایان خود رسیده است به طوری که می خواستم خودکشی کنم.
وی افزود: حالا احساس می کنم که در جهان ارزشی ندارم .
او گفت:امروز من یکی از ده میلیون نفری هستم که از انسولین استفاده می کنم.من همچنین رژیم غذایی خاصی دارم.من به شدت از رژیم غذایی خود تبعیت می کنم.
جولیوس ماچاریتا (Julius Macharia) یک بیمار دیگر مبتلا به دیابت نوع دو هم گفت:پیش از اینکه من به اینجا بیایم درمان بسیار دشوار و گران بود زیرا در ماه مجبور بودم که سی دلار هزینه کنم.من همچنین باید هزینه های دیگری را هم پرداخت می کردم.من باید هزینه خانواده و مدرسه فرزندانم و خرید کتاب برای انها را هم انجام می دادم.اما زمانی که به این بیمارستان آمدم این هزینه ها کاهش پیدا کرده است.
وی افزود:این هزینه ها به بیماری ربط پیدا می کنند.شما اجازه خوردن برخی غداها را دارید و برخی را ندارید.برخی اوقات باید غذای خود را دو بار آماده کنید.یکبار برای خانواده و یک بار باید غذای رژیمی را برای خود تهیه کنید.
دکتر سانجای باسو( Sanjay Basu)از دانشگاه استنفورد هم گفت:"در حال حاضر ما معتقدیم میزان دیابت نوع 2 در حال افزایش است که با توجه به موجودی انسولین با کمبود روبرو هستیم، این فقط به این دلیل است که بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در سراسر جهان انسولین دریافت می کنند."
وی افزود:"بنابراین ما اطلاعاتی از حدود 60 درصد از افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع 2 در سراسر جهان را جمع آوری کردیم. میزان دسترسی بیماران به انسولین و دیگر داروها و غیره مورد بررسی قرار گرفت، زیرا شرکت ها همیشه آن داروها را توزیع نمی کنند بنابراین ما از دیدگاه بیمار چگونگی دسترسی به انسولین، چگونگی تجویز انسولین، چگونگی برداشتن انسولین را به دقت بررسی کردیم. "
این محقق افزود:"مطمئنا در آسیا و جنوب صحرای آفریقا، ما شاهد بیشترین کمبود انسولین خواهیم بود. با تغییر شیوه
ایرنو آئوکو مسئوول یک مرکز درمانی در کنیا هم گفت:سبک زندگی مهم است.ما شاهد سبک زندگی بی تحرک هستیم.ما شاهد نبود ورزش و رژیم های غذایی بد هستی.من باید بگویم که ما در اینجا با تمام قدرت خدمت می کنیم.این موضوع بیشتر به رژیم غذایی مربوط می شود.رژیم غذایی ما نامناسب است و این می تواند پیش زمینه ابتلا به دیابت باشد.