در نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی؛
زنبورهای بالتیک در آسمان کیش
در نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی کشور ۴ تیم هوایی در آسمان کیش هنر نمایی میکنند.
![زنبورهای بالتیک در آسمان کیش زنبورهای بالتیک در آسمان کیش](/files/fa/news/1397/8/29/2862544_337.jpg)
به گزارش
خبرگزاري صداوسيما مرکز کیش، 4تیم هوایی در نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی کشورکه 5تا8 آذر به میزبانی جزیره کیش برگزار می شود به اجرای آکروبات و نمایش هوایی می پردازند.
نمایش هوایی یکی از بخش های بسیار جذاب این نمایشگاه است که هر دو سال علاقمندان زیادی را به جزیره کیش جذب می کند.
در این دوره از نمایش هوایی نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی کشور که در فضایی به وسعت 100هزار مترمربع برگزار می شود بازدید کنندگان می توانند پرواز و حرکات نمایشی پرنده هایی مانند PC-7 ،MIG29، صاعقه، سوخو22، توکانو، Y12، هواپیماهای سبک و پهپادها را در بخش داخلی مشاهده کنند.
در بخش نمایش هوایی پرنده های خارجی نیز تیم آکروباتیک کشور روسیه با 6فروند MIG 29 از تیم استرژی و تیم آکروباتیک کشور لتونی با 6فروند جت L39 از تیم زنبورهای بالتیک امسال در آسمان کیش هنر نمایی می کنند.
بر اساس برنامه زمانبندی زمان نمایش هوایی از 5تا8 آذر هرروزه از ساعت 14وسی دقیقه تا 16وسی دقیقه در ضلع شمال شرقی فرودگاه بین المللی کیش است.
براي رفاه بازدیدکنندگان از نمایش هوایی با ایجاد اماکن بهداشتی و اصلاح و باز سازی مسیرهای ورودی و خروجی خودروها و بازدیدکنندگان و پیش بینی پارکینگ مناسب، تمهیدات مناسبی در محل برگزاری نمایش هوایی دیده شده است تا خانواده ها بتوانند ساعات و لحظات لذت بخشی را در این رویداد مهم صنعت هوایی کشور سپری کنند.
نهمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و هوانوردی کشور امسال با حضور بیش از 100شرکت داخلی و خارجی به میزبانی جزیره کیش برگزار می شود.