به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، سید عبدالمجید اجتهادی با اشاره به اینکه در قانون مبارزه با قاچاق پیش بینی شده است، ده سامانه راه اندازی شود، عنوان کرد: گفته می شود فقط سامانه سازمان تعزیرات راه اندازی نشده است که اشتباه است؛ بهره بردار خیلی از سامانه ها خصوصا سامانه موضوع ماده 13 سازمان تعزیرات است و خود ما منتقد هستیم، خیلی از سامانه ها ایجاد نشده است.
وی افزود: اجرایی کردن سامانه پرونده های قاچاق کالا و ارز بر عهده سازمان تعزیرات است و سازمان نیز اقدامات خوبی در راستای اجرایی کردن آن با همکاری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق انجام دادیم و در همین زمینه RGD آن نوشته شده است.
وی در عین حال از مشکلات موجود در مصاحبه رادیو گفت وگو اظهار داشت: البته در اجرایی کردن سامانه مبارزه با قاچاق کالا و ارز مقداری مشکلات بودجه ای وجود دارد زیرا برای سازمان تعزیرات هیچ بودجه ای در خصوص ایجاد این سامانه پیش بینی نشده است.
مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: مکاتباتی با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق در این زمینه داشتیم و امیدوار هستیم با توجه به مکاتباتی هم که با سازمان برنامه و بودجه شده است، به نتیجه مطلوبی در این زمینه برسیم تا بتوانیم از سامانه استفاده کنیم.
وی در ادامه با تصریح بر اینکه عدم اجرای برخی از این سامانه ها، مشکل عدم اجرای قانون را به دنبال دارد، عنوان کرد: سامانه موضوع ماده 13 یکی از این نمونه ها است که مشکلات زیادی را اجرا کرده است و نمایندگان مجلس نیز به آن انتقاد دارند.
اجتمهادی تصریح کرد: ایجاد سامانه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز موضوعی است که قانون گذار در نظر گرفته است و سازمان نیز به دنبال اجرا کردن آن است اما با وجود سامانه CNS یا در واقع سامانه مدیریت پرونده های قاچاق مشکل حادی وجود ندارد.
وی متذکر شد: البته در هر صورت سازمان تعزیرات با همکاری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق تلاش می کند تا سامانه های مبارزه با قاچاق کالا و ارز اجرایی شود و در همین راستا بیش از 200 مکاتبه با قسمت های مختلف انجام داده ایم تا زمینه اجرایی شدن این سامانه فراهم شود.