یک سوم خاویار کشور در شهرستان تالش در استان گيلان تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان مدیر کل شیلات استان امروز با بیان اینکه سالانه سه هزار و 100 کیلوگرم خاویار در کشور تولید می شود گفت : هزار کیلو گرم از این مقدار خاویار در مزارع پرورش ماهیان خاویاری تالش تولید می شود. شعبانی با اشاره به اینکه47 مزرعه از 90 مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور در گیلان است افزود : هفت مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با تولید سالانه حدود یک تن خاویار و 450 تن گوشت در شهرستان تالش فعال است. وی گفت : حدود چهار تن خاویار در این شهرستان آماده استحصال است.