پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: فرهنگ و مدیریت جهادی فقط به معنای محرومیت زدایی نیست بلکه طراحی رویکردهای روزآمد و نوآورانه متکی به علم و دانش که بتواند تنگناهای موجود را حل کند تعبیری از آن به حساب میآید.
محمدتقی امانپور در حاشیه نوزدهمین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: جهادسازندگی در ۲۷ خرداد ۱۳۵۷ به فرمان امام خمینی (ره) و زمانی تشکیل شد که ما در کشور ۶۰ هزار آبادی، دهکده و روستا داشتیم و ۹۵ درصد از مردم ساکن در آنجا از خدمات زیر بنایی محروم بودند.
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: جهاد سازندگی ظرف تلاش ۲۲ ساله حضور انقلابی پیدا کرد، مردم و جوانان را به عنوان فرزندان امام و رهبری از دل خانواده به آن مناطق فرستاد و ۹۵ درصد محروم را به ۹۵ درصد بهرهمند تبدیل کرد.
وی افزود: خدمت طوفانی که این جوانان در توسعه روستایی کردند باعث شد با تقاضای سران جمهوری اسلامی و موافقت امام خمینی (ره)، شیلات و آبزیان به عنوان یک سازمان از وزارت کشاورزی جدا و به جهاد سازندگی داده شود.
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: در سال ۶۵ که این اتفاق افتاد ما رویکردها را عوض کردیم و برنامه گستردهای برای پرورش میگو تدارک دیدیم، ناوگانهای صیادی را در شمال و جنوب راه اندازی کردیم، این اقدامات جهاد سازندگی مسؤولان را وادار کرد که امور دام و منابع طبیعی را نیز به جهاد سازندگی واگذار کردند.
امانپور افزود: در پایان سال ۶۹ که جهاد سازندگی امور دام را تحویل گرفت در شرایطی بودیم که با هواپیما جوجه یک روزه، پنیر به اصطلاح گچی از دانمارک، گوسفند زنده، مرغ یخ زده، گاو اصلاح شده وارد میکردیم.
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: ظرف یک دهه جهاد سازندگی زیر ساختهایی را به وجود آورد و نوآوریهایی را طراحی کرد که از وارد کننده به صادر کننده تبدیل شدیم.
وی افزود: در حوزه منابع طبیعی هم جهاد سازندگی پرچمدار دانش آب خیز داری شد و طرح آبخوان داری را مطرح کرد که میتواند تولید ۱۰۰ میلیارد مترمکعب آب جدید را ممکن کند.
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: به صراحت میگویم کشور با بحران آب مواجه نیست با بحران مدیریت در تولید و مصرف آب مواجه است، جهاد سازندگی درباره اینها دانش تولید کرده است که میتوان از آنها استفاده کرد، برای همین طرح چگونگی مدیریت نزولات بیش از ۱۰۰ میلیون دلار هزینه، ۳۸ ایستگاه تحقیقاتی ساخته و هزاران مقاله نوشته شده است و دانشمندان سراسر دنیا از آن استفاده کردند، اما امروز به آن بی توجهی میشود و در پی آن هستیم که با روشهای پر هزینه آب را شیرین کنیم.
امانپور افزود: جهاد سازندگی نه فقط یک نهاد انقلابی ارمان خواه است که توانسته نهاد سازی و فرهنگ و مدیریت جهادی را پایه ریزی کند.
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: اگر بخواهیم تحولی در کشور ایجاد کنیم باید مدیریت جهادی را به کار بگیریم یعنی کار و تلاش خستگی ناپذیر انقلابی، آرمان خواهانه و دانش محور داشته باشیم.
وی افزود: لازم است سازمانهای خود را دانش بنیان اداره کنیم، شفاف باشیم و از رانت خواری، جناح بازی، دروغ گویی و زیر آب زنی بپرهیزیم، همه باید سرباز نظام و رهبر معظم انقلاب باشیم.
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: جز با صداقت، مردم دوستی، وفاداری به نظام و رهبر معظم انقلاب و خدمت به مردم در جامعه صورت نمیگیرد.
وی درباره نتیجه نوزدهمین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: همواره افرادی در خارج و داخل کشور سیاه نمایی میکنند و خبرهایی ناراحت کننده میشنویم.
مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: برخی دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی را نادیده میگیرند و باید این خدمات را به درستی به مردم به خصوص جوانان منتقل کنیم.
در پایان نوزدهمین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مجموعه مستند سنگرسازان بی سنگر درباره حماسه سازان مدیریت جهادی به ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اهدا شد.