پخش زنده
امروز: -
نفرات برتر مسابقات انتخابی المپیاد استعدادیابی بدمینتون استان مرکزی معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مسابقات انتخابی المپیاد استعدادیابی بدمینتون استان مرکزی در 2 بخش انفرادی و 2نفره با معرفی نفرات برتر در اراک پایان یافت.
دبیر هیات بدمینتون استان مرکزی گفت: این مسابقات در رده های سنی 12 تا 15 سال در بخش پسران با حضور 34 ورزشکار از شهرستان های اراک، محلات، دلیجان و ساوه در سالن بدمینتون مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک برگزار شد.
آزادخانی افزود: در بخش انفرادی این مسابقات «احمد رئوفی» از اراک، «امیر حسین رئیس اکبری» از محلات عناوین اول و دوم را کسب کردند و «محمدرضا ابراهیمی» از دلیجان و «مهدی آقازیارتی» از اراک به طور مشترک در جایگاه سوم قرار گرفتند.
او گفت: در بخش دو نفره نیز، احمد رئوفی و کسری کیوان پور از اراک مقام نخست را بدست آوردند و امیرحسین رئیس اکبری از محلات و محمدرضا ابراهیمی از دلیجان مقام دوم را به دست آوردند و امیر محمد گودرزی منش، مهدی آقازیارتی به همراه حسین مجنونی و محمد پارسا رحمتی همگی از اراک به طور مشترک سوم شدند.
حسین عرب، ماشاالله محمدزاده، مبین حسنی، محمود رسوخی، حمیدرضا میرزایی و آرش دلاوری قضاوت این مسابقات را بر عهده داشتند.
6 نفر برتر این دوره از رقابتها به مسابقات المپیاد استعدادیابی کشور که پنجم آذرماه در زنجان برگزار می شود، اعزام می شوند.
بیش از 800 ورزشکار زن و مرد به صورت سازماندهی شده زیر نظر هیات بدمینتون استان مرکزی فعالیت می کنند.