پخش زنده
امروز: -
تمام قسمت های درخت انار مانند گل ، برگ ، پوست ، ریشه و دانه آن مصرف دارویی دارد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز، براساس تحقیق پژوهشگران ایرانی طب سنتی، انار دارای خواص ادرارآور و ملین است و آب انار برای بیماری های مجاری ادراری، درمان اسهال ، تصفیه کننده خون ، تقویت کننده کبد، کلیه ، قلب ، معده و خون ساز است.
ازاین گیاه برای درمان بواسیر ، زخم دهان و دندان درد ، به عنوان ضد انگل و کرم های داخلی بدن ، درمان سوختگی ، ضد اگزما و خارش پوست ، درمان گلودرد و تنظیم کننده قاعدگی بانوان استفاده می شود.
شیوه های استفاده:
جوشانده پوست و ریشه درخت انار جهت درمان اسهال و دفع انگل های داخلی مورد استفاده قرار میگیرد .
غرغره این جوشانده موجب بهبودی زخم های داخلی دهان و گلودرد می شود. شستشوی محل های درد با این جوشانده برای برطرف کردن خارش کار برد دارد و برای درمان بواسیر مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه این جوشانده کافی است مقداری از پوست و ریشه درخت انار به مقدار 10الی 15 گرم را داخل یک لیتر آب مخلوط کرده و پس از 10 دقیقه جوشاندن مورد استفاده قرار داد.
برای استفاده از پماد ضد سوختگی گل های انار ابتدا گل های انار را له کنید و با روغن کنجد مخلوط نمائید و سپس در سطح سوختگی قرار دهید.
مصرف جوشانده پوست انار در برخی افراد موجب سر درد، سرگیجه و استفراغ می شود.
در طب سنتی آذربایجان پوست انار را جهت درمان لثه ملتهب بکار می برند و جوشانده این گیاه برای از بین بردن انگل های داخلی در دامها مورد استفاده قرار می گیرد.
این میوه سرخ بومی ایران و هند است و به صورت وحشی در بسیاری از مناطق کشور یافت می شود که کاشت انار در کشور ما به عنوان محصولات باغی به شمار می رود.
در پیام های سلامتی آینده باز هم در مورد خواص این میوه شگفت انگیز خواهیم گفت.