پخش زنده
امروز: -
با اجرای طرح جامع نان سالم استان کرمان کیفیت نان استان کرمان در ردیف سه رتبه برتر کشوری قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان مدیر کل شرکت غله استان گفت: با اجرای این طرح طی 3 سال گذشته تولید گندم از 67 هزار تن به 218 هزار تن رسیده است.
آقای نژاد بیگلری افزود: آموزش نانوایان و طرح رتبه بندی نانوایی ها از دستورالعمل های این طرح نیز نقش مهمی در کیفیت تولید نان داشته است.
24 آبان به عنوان روز جهانی نان نیز نامگذاری و به همین مناسبت گزارشی تهیه شده است.