پخش زنده
امروز: -
یک مقام بلندپایه پنتاگون: آمریکا برای مبارزه با تسلیحات مافوق صوت چین و روسیه، مجهز به سلاحهای لازم نیست.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ یک مقام بلندپایه پنتاگون گفت آمریکا برای مبارزه با تسلیحات مافوق صوت چین یا روسیه که قابلیت در هم کوبیدن سامانه های دفاع موشکی آمریکا را دارند, مجهز به (تسلیحات لازم) نیست.
پایگاه اینترنتی واشنگتن فری بیکن در گزارشی به قلم ناتالی جانسون نوشت: مایکل گریفین, معاون تحقیق و مهندسی وزیر دفاع آمریکا سه شنبه گفت پنتاگون در برابر تسلیحاتی که دشمنان آمریکا جسورانه به دنبال آن هستند و قابلیت مانور بالایی دارند و شناسایی شان دشوار است, (سامانه های) دفاعی ”کافی“ ندارند.
گریفین که در ”مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی“ سخنرانی می کرد گفت وزارت دفاع برای تولید (تجهیزات) لیزری و ریزموج های بسیار قوی, و دیگر سامانه های تسلیحاتی انرژی هدایت شونده برای مقابله با تسلیحات مافوق صورت و هجوم هواپیماهای بدون سرنشین درخواست بودجه بیشتر خواهد کرد. وی گفت آمریکا از زمان دولت ریگان در دهه 1980 روی چنین ”توانمندی های دگرگون کننده ای“ سرمایه گذاری نکرده است.
گریفین گفت: ”این تهدیدی در آینده نیست. اگر آمریکا بخواهد همچنان از بقیه پیشتر باشد, ما باید دوباره سرمایه گذاری کنیم. دیگران احمق نیستند و منتظر نمی مانند, بنابراین وقت آن است که ما دوباره دست به کار شویم. شما شاهد این خواهید بود که بودجه های آتی بخش دفاع موشکی به طور عمده به (تجهیزات) لیزری تخصیص خواهد یافت.“
سلاح های ماموفق صوت از موشک های بالستیک شلیک می شوند و سرعت شان پنج برابر سرعت صوت یا بیش از سه هزار و 836 مایل در ساعت است. این تسلیحات قابلیت مانور در جو را دارند و می توانند ظرف چند دقیقه به اهداف حمله کنند.
گریفین گفت با توجه به غیرقابل شناسایی بودن سلاح های مافوق صورت بلافاصله پس از شلیک, بخش نظامی باید نیروهای آمریکا را برای امکان اقدام در فواصل نزدیک تر مستقر کند.
ماهواره های آمریکا, از جمله ماهواره هایی که برای شناسایی شلیک های موشکی استفاده می شوند و رهگیرهای هدایت شونده ای که برای منهدم کردن موشک های دشمن به کار می رود, در برابر چنین حمله ای بسیار آسیب پذیر هستند. گریفین خواستار ”تکثیر“ آن حسگرها شد تا ”انهدام شمار معدودی از آن ماهواره ها به دست دشمن, تغییری در آن توانمندی ایجاد نکند.“ وی گفت: ”قابلیت آنها (ماهواره های مذکور) باورنکردنی و منحصر به فرد است, اما با توجه به تهدید چین و روسیه, لازم است که ما توانمندی های خود را از یکدیگر تفکیک کنیم تا هدفی آسان برای آنها نباشد.“
پنتاگون برای استقرار موشک های قابل استقرار در فضا و حسگرهای جدید به منظور مقابله با تهدید فزاینده از سوی چین و روسیه تحقیق کرده است. گریفین ماه سپتامبر گفت ممکن است20 میلیارد دلار صرف ساخت شبکه ای از 1000 رهگیر موشکی مستقر روی لانچرهای ماهواره ای شود.