پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: موزه صنعت در استان مرکزی راه اندازی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ خیاطیان در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: امروز حتی یک موزه در کشور به نام موزه صنعت وجود ندارد که این موضوع ضرورت توجه ویژه استان مرکزی برای ایجاد این موضوع را بیش از پیش روشن تر می سازد.
وی با بیان اینکه موضوع گردشگری از اولویتهای اصلی و موضوع تخصصی سازمان میراث فرهنگی است، افزود: این حوزه یکی از ظرفیتهای خوب، مهم و اثرگذار در وضعیت فعلی کشور است که اگر بتوانیم از ظرفیتهای گردشگری کشور به نحو مطلوبی استفاده کنیم، در خیلی از حوزهها میتوانیم تحریمها را دور بزنیم.
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: حوزه گردشگری ظرفیت بسیار خوبی از منظر درآمدی و ارزآوری دارد چرا که تا به امروز بیش از 6 میلیون نفر گردشگر خارجی به ایران آمدهاند و با توجه به هزینهای که هر گردشگر باید در ایران صرف کند امروز شاهد این هستیم که منابع ارزی بسیار خوبی درحال ورود به کشور توسط گردشگران است.
خیاطیان با اشاره به اینکه استان مرکزی از استانهای قدیمی کشور بوده و این قدمت یکی از مشخصههای لازم برای حوزه گردشگری است، افزود: وجود منزل بنیانگذار انقلاب اسلامی در خمین و مشاهیر و نخبگان ایران در این استان در کنار آب گرم محلات، غار نخجیر و موزههای اراک از ظرفیت های حوزه گردشگری این استان است.
وی افزود: استان مرکزی از استانهایی است که بهعنوان پایتخت صنعتی کشور همواره مطرح بوده و ابعاد صنعتی این استان نسبت به سایر ابعاد آن برجستهتر است، اما امروز شاهد هستیم که ما حتی یک موزه در کشور به نام موزه صنعت نداریم، بنده پیشنهاد دارم که در بحث ایجاد موزه صنعت در استان مرکزی اهتمام ویژه باشد و برای تحقق آن سازمان هم کمک میکند.
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در سطح استان توزیع عادلانه ثروت را باید داشته باشیم و هیچ مزیتی برای یک شهرستان نسبت به دیگر شهرستانها قائل نباشیم، نگاه عادلانه از انتظارات سازمان است، توزیع عادلانه به معنای اختصاص رقم مساوی نیست بلکه باید براساس ظرفیتها توزیعها انجام شود.
خیاطیان بیان کرد: نیروهای ارزشمندی در استان وجود دارد که باید در مقام مشورت و تصمیمگیریها از این ظرفیتها استفاده شود، موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد این که در استانها اتاق فکری داشته باشیم و خروجی آن به ستاد سازمان بیاید و بتوان براساس آن تصمیمات درستی در سازمان بگیریم، یکی از مشکلاتی که سازمانهای مادر و اصلی دارند این است که فکر میکنند در همه موارد توانایی دارند در صورتی که این خطای استراتژیک سازمان میتواند باشد، که ابلاغ این مهم انجام شده است.
وی افزود: بروکراسی اداری در سازمان باید با استفاده از ظرفیتهای فناوری نوین اطلاعات و بستر آی تی به حداقل برسد، زیرا این امر شفافیت در کارها را افزایش میدهد که کاهش رانتها و سلامت اداری و کاهش فساد اداری را به همراه دارد.