برداشت لوبیای محلی یا پاچ باقلا پاییزه در زمینهای کشاورزی گیلان پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز گیلان سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان امروز گفت: ۳۸ هزار بهره بردار ۴۷ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند. خانم بذرکار درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد. وی گفت: شهرستانهای رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است. سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است. پاچ باقلا در استان گیلان در 2 فصل بهار و پاییز کشت میشود. برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز میشود و تا آبان ادامه دارد. گیلانیها به لوبیای محلی، پاچ باقلا میگویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده میکنند.