پخش زنده
امروز: -
بیش از 500 واحد تولیدی جوراب وکشباف مستقردرتهران در حال انتقال به شهرک صنعتی قرچک هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رییس شهرک صنعتی قرچک در مصاحبه اختصاصی با ما از در خواست 500 واحد تولید جوراب وکشباف شهر تهران برای ساخت کارخانه دراین شهرک خبرداد و گفت: تا کنون با مالکان 250 کارخانه قرار داد منعقد شده است.
حامد افشار نادری افزود: از این تعداد بیش از 100 واحد تولیدی در حال ساخت است و حدود 15 کارخانه نیز به بهره برداری رسیده و تولیدات آنها به بازار عرضه شده است.
وی با بیان اینکه روز به روز به درخواست انتقال این واحد ها به داخل شهرک صنعتی قرچک افزوده می شود گفت: در صددیم به سرعت فازهای دوم وسوم این شهرک را آماده و زمینه استقرار وساخت کارخانه های تولید جوراب و کشباف استان تهران را فراهم کنیم.
سعید قهرمانی یکی از تولیدکنندگان جوراب در بازار تهران بود که پس از ساخت کارخانه در شهرک صنعتی قرچک از اردیبهشت تولیدات خود را دراین شهرک از سر گرفته است.
وی گفت: عمده واحد های تولیدی جوراب و کشباف بازار تهران در فضایی بسیار کوچک ،شلوغ ، نامناسب و در زیرزمین مستقرهستند و تعداد کارگران هر واحد به 10 نفر هم نمی رسد.
قهرمانی افزود: اکنون که در شهرک صنعتی قرچک مستقر شده ایم علاوه بر داشتن فضایی بسیار مناسب و استاندارد نه تنها میزان تولیدات چندین برابر افزایش یافته بلکه تعداد کارگران نیز سه برابرشده است.
علی مهربانی یکی دیگر از تولیدکنندگان جوراب و کشباف پایتخت هم گفت: اگر مواد اولیه به اندازه کافی وقیمت مناسب در اختیار تولیدکنندگان قرار داده شود به جای 30 نفر در هر واحد 60 کارگر مشغول به کار خواهند شد.
این عضو اتحادیه صنف کشباف وجوراب تهران با بیان اینکه در گذشته نخ مورد نیاز واحدهای تولیدی از داخل تامین می شد افزود: از چند دهه پیش که پای واردات نخ چینی به ایران باز شد ما وابسته مواد اولیه تولیدی در این کشور شدیم واکنون نیز با افزایش نرخ به سختی توان تهیه مواد اولیه را داریم.
وی اضافه کرد : بهای نخ مصرفی یا مواد اولیه ما در چند ماه اخیر پنج تا شش برابر شده است و عملا چرخ تولید در این زمینه به سختی در حرکت است.
تولیدکنندگان جورا ب وکشباف معتقدند ایران توانایی تولید نخ و تامین مواد اولیه را دارد به شرطی که دو لت از آن حمایت کند.
طبق آمار اتحادیه صنف کشباف ،جوراب ،کاموا ، پتو وحوله تهران حدود 3500 واحد تولیدی در رسته های مختلف در حال فعالیت هستند که قرار است تا پایان سال 1399 همه آنها به شهرک صنعتی قرچک منتقل شوند.
به طور میانگین در هر کدام از این واحدها می توان بین 30 تا 60 نفر را مشغول به کار کرد.