پخش زنده
امروز: -
بر اساس آمارهای موجود تعداد سالن های ورزشی در روستاها در سال ۵۸ تنها ۵ مورد بود اما هم اکنون بیش از ۴۰۰ روستا دارای سالن ورزشی است.
چکیده گزارش پژوهشی:
ـ پس از پيروزي انقلاب افزایش زیرساخت ها و اماکن ورزشی حتی در دورترین مناطق کشور شرایطی را برای مشارکت در ورزش به صورت عمومی پدید آورد.
ـ قبل از انقلاب ۹ مربی و هفت داور زن در کشور وجود داشت و هفت رشته ورزشی در حوزه زنان فعال بود و تنها یک مجموعه ورزشی متعلق به زنان بود.
ـ پس از انقلاب افزایش تنوع رشته های ورزشی به بیش از ۳۸ رشته(به ویژه رشته های رزمی و انفرادی) افزایش تعداد مربیان و داوران بانو به بیش از ۳۵ هزار مربی.
ـ همچنان که بانوان در ورزش فعالیت می کنند، در بخش های مدیریتی نیز جای خود را باز کردهاند.
پژوهش خبری صدا وسیما: با پیروزی انقلاب اسلامی ورزش کشور و اصولا ورزش بانوان دچار تحولات بسیاری شد، از جمله از میان رفتن رشته های خلاف عفت همچون والیبال ساحلی زنان، انطباق ورزش زنان با شئونات اسلامی مثل طراحی حجاب برای زنان ورزشکار، تشکیل ساختار و نهادهای نظارتی مستقل برای زنان، جداسازی ورزش زنان از مردان و تلاش جهت تعلیم زنان مربی برای اجتناب از به خدمت گرفتن مربیان مرد. افزایش زیرساخت ها و اماکن ورزشی حتی در دورترین مناطق کشور شرایطی را برای مشارکت در ورزش به صورت عمومی پدید آورد.
بر اساس آمارهای موجود تعداد سالن های ورزشی در روستاها در سال ۵۸ تنها ۵ مورد بود اما هم اکنون بیش از ۴۰۰ روستا دارای سالن ورزشی است. افزایش۳۰ برابری تعداد تاسیسات ورزشی اختصاصی بانوان بخش های دولتی و خصوصی، حضور چشمگیر بانوان و دختران اسلامی در تورنومنت های بین المللی به بیش از ۱۲ هزار نفر، افزایش تنوع رشته های ورزشی به بیش از ۳۸ رشته (به ویژه رشته های رزمی و انفرادی) افزایش تعداد مربیان و داوران بانو به بیش از ۳۵ هزار مربی و ...، بهبود و توسعه تشکیلات سازمانی ورزشی زنان برای انجام ورزش همگانی، مقبولیت حجاب نزد فدراسیون های جهانی و متقاعد کردن آنها به پوشش اسلامی و افزایش و ارتقای سطح ورزشکاران حرفه ای زنان در مسابقات جهانی کسب موفقیت های بیشمار و مدال های رنگارنگ آن هم با حجاب و پوشش اسلامی به عنوان مهم ترین دستاورد انقلاب اسلامی در حوزه ورزش بانوان بعد از انقلاب مطرح است.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهش خبری // مریم عابدی