پخش زنده
امروز: -
امام جمعه موقت شهرستان ساری گفت: آمریکا در برابر قدرت و عظمت ایران اسلامی درمانده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حجتالاسلام یوسف یوسف پور با تبریک فرارسیدن ماه ربیعالاول افزود: باید قدرشناس خداوند متعال باشیم که ما را امت پیامبر گرامی اسلام(ص) قرار داده و در عمل باید پیرو مکتب اهل بیت علیهم السلام و پیامبر گرامی اسلام (ص) بوده و اخلاق نیکو پیامبر را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.
خطیب نماز جمعه شهرستان ساری، یکی از لازمه های پیروی از اهل بیت را داشتن اخلاق نیکو در خانه و محل کار برشمرد و بر ایجاد رابطه دوستی و حسنه باید با مردم تاکید کرد.
حجتالاسلام یوسف پور با اشاره به گرانی ها و به خطر افتادن معیشت مردم گفت: اداره کشور ساز و کار خاص خودش را داشته و دولت باید با تمام توان مشکلات مردم را برطرف کند.
خطیب نماز جمعه شهرستان ساری با اشاره به درماندگی آمریکا در برابر قدرت و عظمت ایران اسلامی گفت: این کشور و عربستان در مسئله یمن، لبنان و سوریه هم شکست خورده اند.
حجتالاسلام یوسف پور با بیان اینکه دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با تحریم و تجاوز به دنبال نابودی نظام جمهوری اسلامی بوده و تاکنون موفق نشده است افزود: رییس جمهور آمریکا با قلدری، تحریم و جوسازی رسانهای در پی تضعیف روحیه بود که با حضور پرشور ملت ایران اسلامی در راهپیمایی 13 آبان، این بار هم ناکام ماندند.
امام جمعه موقت شهرستان ساری با اشاره به غیرقابل اعتماد بودن کشورهای اروپایی، بر اجرای اقتصاد مقاومتی و برطرف کردن مشکلات اقتصادی در کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به در پیش رو بودن دهه وقف بعنوان یک سنت حسنه و ماندگار، باید پیش از پیش میان مردم ترویج شود.
حجت الاسلام یوسفپور با اشاره به اینکه روز کتاب و کتابخوانی نیز در پیش بوده و سرانه کتابخوانی در ایران پایین است افزود: در شأن نظام و مردم ایران اسلامی نیست که مطالعه به این میزان پایین باشد.