به گزارش سرويس يين الملل
خبرگزاري صدا و سيما ، اتحادیه اصلی بخش عمومی در فلسطین اشغالی تهدید کرد از چهارشنبه هفته آینده در اعتراض به عدم اقدام رژیم صهیونیستی در خصوص مرگ و میر کارگران ساختمانی، فرودگاه اصلی این رژیم، بانک ها، بازار بورس و همه ادارات دولتی را به تعطیلی خواهد کشاند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از قدس اشغالی، این اتحادیه اعلام کرد حدود 40 کارگر در سال 2018 در محل های ساخت و ساز جان باخته و 200 تن دیگر نیز به شدت زخمی شده اند.
فعالان حقوق کارگری می گویند 35 نفر در سال 2017 جان باختند و روزنامه هاآرتص گزارش داد آمار چنین تلفاتی در سال های قبل به طور میانگین حدود 30 تن بود.
اتحادیه کارگری هستدروت از دولت درخواست کرده است استانداردهای ساخت و ساز اروپا را اتخاذ، تدابیر ایمنی را تقویت و قانونی را درباره استفاده از طناب ایمنی، اجرا کند.
آوی نیسنکورن، رئیس هستدروت، روز پنجشنبه در کنفرانس اتحادیه کارگری اعلام کرد: «تکان دهنده و نفرت انگیز است که در سال 2018 در اسرائیل، هیچکس (به مرگ کارگران ساختمانی) اهمیت نمی دهد. افراد صبح بلند می شوند، با خانواده های خود خداحافظی می کنند، سر کار می روند و باز نمی گردند».
این اتحادیه خواهان آن است که دولت 20 میلیون شِکِل دیگر (5.4 میلیون دلار) برای استخدام بازرسان ایمنی بیشتر هزینه کند.
نیسنکورن افزود: «آیا اسرائیل نمی تواند حتی 20 میلیون شِکل برای ایمنی اختصاص دهد؟ من اعلام می کنم اگر تا چهارشنبه هفته آینده راه حلی پیدا نشود، ما خواستار اعتصاب عمومی در همه بخش های اقتصاد خواهیم شد... زیرا نمی توان بر سر جان مردم مصالحه کرد».
وی خاطر نشان کرد همچنین انتظار می رود کارگران بسیاری از شرکت های خصوصی از جمله شرکت های مخابرات و شرکت های اتوبوسرانی و قطار به این اعتصاب بپیوندند.