کارشناس کشتی:
بیش تمرینی مهمترین علت اصلی شکست بود+فیلم
کارشناس کشتی گفت: بیش تمرینی مهمترین مشکل کشتی گیران در رقابت های جهانی بود که به ناکامی انجامید.
صدرالدین کاظمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره ناکامی کشتی گیران در این دوره از رقابت های جهانی بیش تمرینی را یکی از مهمترین دلایل شکست در این دوره از مسابقات دانست و افزود: بد تمرینی، کم تمرینی و یا بیش تمرینی از جمله مشکلات مربوط به کشتی گیران اعزامی به رقابت های جهانی بود. این مسئله باعث شد تا کشتی گیران از ارائه آنچه که در توان داشتند ناکام باشند و نتوانند در مصاف با حریفان موفق پیش روند. تمرین کشتی گیران تیم ملی متناسب با 6 دقیقه مسابقه در قالب رقابتهای جهانی نبود. متاسفانه ما ضعف هایی که در بخش های مختلف از جمله تغذیه، بدنسازی و اردوهای تدارکاتی بود را با افزایش فشار و حجم تمرینات جبران کردیم.
وی گفت: سال گذشته ما در رقابتهای جهانی کشتی فرنگی سوم شدیم. این تصور برایمان ایجاد شد که ما می توانیم در رده های اول و دوم قرار بگیریم. به همین علت بر شدت تمرینات اضافه شد و بعد از یک دوره پر فشار تمرین نتوانستیم در این دوره از رقابتهای جهانی
موفق ظاهر شویم و قدرتمان را در شکست حریفان بکار بگیریم.
کاظمی در خصوص باخت ثانیه های آخر ملی پوشان در رقابتهای جهانی افزود: متاسفانه کشتی گیران ما توانایی اداره کشتی در 10 ثانیه آخر را نداشتند. این در حالیست که بسیاری از کشتی گیران در یک دقیقه پایانی کشتی با مدیریت کردن مسابقه پیروز میدان شدند.فکر می کنم فشار روحی ناشی از بیش تمرینی باعث شد تا کشتی گیران نتوانند در مصاف با حریفان موفق شوند. بیش تمرینی باعث ایجاد بی انگیزه گی و خسته گی در این دوره از مسابقات شد. تا جائیکه دیدیم قدرت تجزیه و تحلیل از کشتی گیران گرفته شده
بود و آنها نمی توانستند اداره کشتی را حین مسابقه به دست بگیرند.
کارشناس کشتی در خصوص قرعه کشی مسابقات و احتمال دست کاری این قرعه ها به نفع برخی از قدرت های بزرگ دنیا گفت: برخی اعتقاد دارند که این قرعه کشی به نفع برخی کشورها بوده و در این خصوص عمدی در کار است. چنین صحبت هایی را قبول ندارم زیرا چنین ساز و کاری در قرعه کشی مسابقات جهانی وجود ندارد. قرعه کشی مسابقات کاملا مکانیزه از سوی اتحادیه جهانی کشتی انجام می شود. نکته مهم اینجاست چرا همه دنیا باید به فکر ناکام شدن کشتی ایران باشند. ما حداکثر انتظاری که از کشتی فرنگی در این دوره از مسابقات داشتیم کسب 3 مدال بود. حال سوال اینجاست چرا دنیا باید به دنبال گرفتن این مدال ها از ایران باشد؟
وی در پایان افزود: با شکست در این دوره از رقابتهای جهانی کشتی به پایان راه نرسیده است. ما نباید این موضوع را القا کنیم که کشتی ایران در ایستگاه چهل و هشتم به پایان رسیده است. کشتی ایران یک منبع لایزال است که گاهی ممکن است از جوشش بیفتد و روزی ممکن است به یک انفجار در دنیای کشتی تبدیل شود. صبر دروازه بهشت است.می توان با برنامه ریزی درست به نتایج مورد نظرمان در سال های آینده دست یافت.