گزارش روسیا الیوم؛
عزم گروه های فلسطینی برای پاسخ به جنایت تل آویو در خان یونس
عضو کمیته اجرایی جبهه دمکراتیک: از این جنایت نخواهیم گذشت و گروه های مقاومت اقدامات و تاکتیک های لازم برای این کار را در دست دارد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، وزارت بهداشت فلسطین از کشته شدن یک جوان فلسطینی و زخمی شدن ده ها تن به ضرب گلوله نظامیان ارتش اسرائیل و ایجاد حالت خفگی در میان فلسطینیان بر اثر شلیک گاز اشک آور به سمت شرکت کنندگان در چهاردهمین راهپیمایی در ساحل شمال نوار غزه خبر داد. از سوی دیگر، در مناطق مختلف غزه راهپیمایی هایی برپا شد و شرکت کنندگان خواستار واکنش به جنایت کشتن کودکان در خان یونس شدند.
سائد السویرکی خبرنگار این شبکه گزارش داد: شهروندان نوار غزه پیکر سه کودک را که بر اثر بمباران اسرائیل کشته (شهید) شدند، تشییع کردند. خشم مردمی نوار غزه را در بر گرفت و فلسطینیان از گروه های فلسطینی خواستند به این جنایت پاسخ دهند. در حالی که گروه های فلسطینی با تاکید بر این که پاسخ به این اقدام، اجرا خواهد شد، در خصوص این موضوع اتفاق نظر دارند که قتل کودکان با قصد قبلی صورت گرفت.
محمود خلف عضو کمیته اجرایی جبهه دمکراتیک گفت «پاسخ مقاومت صورت خواهد گرفت؛ اما در اتاق عملیات مشترک در خصوص پاسخ، زمان و همه مسائل مربوط به این قضیه توافق خواهد شد. از این جنایت نخواهیم گذشت و گروه های مقاومت اقدامات و تاکتیک های لازم برای این کار را در دست دارد.»
خبرنگار روسیا الیوم ادامه داد: هیئت عالی ملی راهپیمایی های بازگشت و شکست محاصره، با برگزاری کنفرانس خبری، ضمن محکوم کردن این جنایت، اعلام کرد اسرائیل با این جنایت، پیامی ارسال کرد مبنی بر این که تل آویو بر عزم و اراده خود برای هدف قرار دادن راهپیمایی های بازگشت تاکید می کند.
صلاح عبدالعاطی رئیس کمیته قانونی هیئت شکستن محاصره گفت: «باید این قضیه و قضیه هدف قرار دادن کودکان و شرکت کنندگان در راهپیمایی های بازگشت را به دادگاه کیفری ارجاع داد. همچنین از دفتر دادستانی می خواهیم در خصوص این تخلفات تحقیقات جدی انجام دهد. افزون بر آن، از همه ابزارهایی حقوقی که در اختیار دارد، استفاده کند.»
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: برخی گروه ها خواستار ارجاع پرونده تخلفات اسرائیل به دادگاه کیفری بین المللی شدند.
حسام الدجنی کارشناس مسائل سیاسی گفت: «التهابی واقعی در افکار عمومی فلسطینیان ایجاد شده است. موضوع مسالمت آمیزی که جهان به آن توجهی نکرد. موضوع مسالمت آمیزی که ترتیب دهندگان راهپیمایی های بازگشت و شکست محاصره ایجاد کردند و به رغم قطعنامه های سازمان ملل و اظهارات نیکولای میلادینوف هماهنگ کننده سامان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه در شورای امنیت، جهان برای شکست محاصره ظالمانه کاری انجام نداد. جهان به این موضوع توجه نکرد. این قضیه ملت فلسطین را به سمت اقدامات خشونت آمیز سوق می دهد.»
خبرنگار روسیا الیوم افزود: بر اساس روایت های اسرائیل، کسانی که هدف قرار گرفتند، خرابکارانی بودند که برای کار گذاشتن بمب تلاش می کردند. این در حالی است که گروه های فلسطینی تاکید کردند هدف قرار دادن کودکان به صورت عمدی انجام شد، زیرا تکنولوژی نظامی اسرائیل توانایی تشخیص آنها را دارد. حوادث پی در پی میدانی به سمت تشدید تنش ها پیش می رود و چه بسا تلاش ها برای آرام کردن اوضاع در جلوگیری از هر گونه رویارویی احتمالی ناکام باشد.