همزمان با اربعین حسینی، ۳ تن غذای نذری غلور در بیرجند پخت و بین عزاداران و نیازمندان توزیع شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مراسم پخت این غذای نذری محلی سحرگاه امروز در محله چهاردرخت بیرجند برگزار که در آن 15 دیگ غذای نذری پخت شد. مراسم پخت غذای نذری غلور در اربعین در محله چهاردرخت بیرجند قدمت 40 ساله دارد که در فهرست میراث ملی کشور نیز به ثبت رسیده است. در پخت غلور که از غذاهای محلی خراسان جنوبی است از گوشت گوسفند، گندم، حبوبات و سیر و پیاز استفاده می شود.