نماینده، ولی فقیه در استان سمنان:
دانش آموزان خالصترین بسیجیان هستند
در آستانه هفته بسیج دانش آموزی جمعی از فرماندهان حوزههای مقاومت بسیج دانش آموزی و مدیران و مربیان مدارس سمنان با نماینده، ولی فقیه در استان دیدار کردند.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، آیت الله سیدمحمد شاهچراغی در این دیدار بسیج را از نهادهای مقدس نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: دانش آموزان در زمره خالصانه ترین بسیجیان هستند.
نماینده ولی فقیه در استان همچنین با بیان اینکه استان سمنان در بخش های علمی، فرهنگی، اخلاقی و ولایت پذیری در کشور نمونه و ممتاز است گفت: این امتیازات باید حفظ شود.
آیت الله شاهچراغی امنیت و سلامت را دو نعمت مهم عنوان کرد و گفت: به برکت انقلاب و جمهوری اسلامی امنیت در کشور وجود دارد و سلامت هم باید با ورزش و تغذیه سالم حاصل شود.
سرهنگ پاسدار یوسفعلی طاهری رییس سازمان بسیج دانش آموزی استان هم از اجرای 140عنوان برنامه در هفته بسیج دانش آموزی در استان سمنان خبر داد و گفت: نواخته شدن زنگ ایثار و شهادت، پویش دانش آموزی من فهمیده ام، همایش فرماندهان بسیج دانش آموزی، رزمایش پدافند غیر عامل، جشنواره دستاوردهای 40ساله انقلاب از جمله برنامه های شاخص در استان است.
سرهنگ علی خالقیان معاون هماهنگ کننده سپاه قائم استان و شریفی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان هم در این دیدار استکبار ستیزی و تجدید پیمان با آرمان های امام و شهدا را از محورهای اصلی برنامه های بسیج دانش آموزی بیان کردند.