پخش زنده
امروز: -
گوشت لوبیا غذای سنتی مردم حاشیه کویر کاشان با قدمتی ۴۰۰ساله است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مسئول ثبت میراث فرهنگی ناملموس استان اصفهان گفت: این غذای محلی علاوه بر پخت خانگی، در ماههای محرم و صفر در هیئت های مذهبی کاشان طبخ و با آن از عزاداران پذیرایی می شود.
عباس تراب زاده افزود: یک قرن پیش حاج رضا عشق آبادی با اضافه کردن سرکه و شیره به خوراک گوشت لوبیا روش دیگری از طبخ این غذای سنتی را ابداع کرد.
وی گوشت لوبیا سرکه شیره را به عنوان غذای محلی مردم کاشان دانست افزود: پخت این غذای سنتی در اسفند سال گذشته به شماره 1525در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسید.