پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار؛ نامزد راستگرایان افراطی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری برزیل، برای جنگل های آمازون طرح هایی متضاد با مفاد توافقنامه آب و هوایی پاریس ارائه کرده است.
مبارزات انتخاباتی در برزیل به پایان رسید. بر اساس نظرسنجی های انجام گرفته بولسونارو نامزد راستگرایان افراطی بخت اول پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری در این کشور است. نامزد راست گرای افراطی برای اطمینان دادن به جامعه بین المللی وارد عمل شد و تاکید کرد که اگر در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود، برزیل در توافقنامه آب و هوایی پاریس باقی خواهد ماند. گزارشگر این شبکه گفت: در صورت پیروزی جائیر بولسونارو در انتخابات ریاست جمهوری برزیل، این کشور با شرایطی در توافقنامه آب و هوایی پاریس باقی خواهد ماند.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان بولسونارو را پخش کرد. وی گفت: اگر بحث طرح ‹تریپل اِی› (ایجاد راهروی زیست محیطی از کوه های آند تا اقیانوس اطلس) و مسئله سرزمین های متعلق به بومیان در این توافقنامه مد نظر قرار نگیرد، من آن را امضا خواهم کرد.
گزارشگر ادامه داد: طرح تریپل اِی ایجاد منطقه ای وسیع برای محافظت از محیط زیست از کوه های آند تا اقیانوس اطلس را مد نظر دارد. این راهروی زیست محیطی چند ملیتی، از منطقه آمازون که شصت درصد آن در برزیل واقع شده است، عبور می کند. این طرح هنوز رسمیت ندارد. اما نامزد راستگرایان افراطی برای جنگل های آمازون برنامه های دیگری دارد. بولسونارو در مبارزات انتخاباتی از برنامه های خود برای ایجاد سد، بهره برداری از معادن و ایجاد بزرگراه در این منطقه پرده برداشت. اجرای این طرح ها ممکن است بومیان را به مهاجرت وادار کند. اظهارات بولسونارو نگرانی مدافعان محیط زیست و رقبای وی در انتخابات ریاست جمهوری را به دنبال داشته است.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان فرناندو حداد نامزد انتخابات ریاست جمهوری برزیل را پخش کرد. وی گفت: اگر بولسونارو انتخاب شود، پایان آمازون احتمالا آغاز خواهد شد. من شکی ندارم. وی به هیچ یک از تعهدات برزیل برای توسعه پایدار متعهد نخواهد ماند.
گزارشگر ادامه داد: نامزد راست افراطی که از حمایت های گسترده لابی قدرتمند کشاورزی مواد غذایی برخوردار است، قصد ایجاد محدودیت در طرح های زیست محیطی را دارد. وی قصد حذف وزارت محیط زیست و ادغام آن با وزارت کشاورزی را در سر دارد. وی این وعده های پرمشاجره را قابل برگشت توصیف کرده است.