پخش زنده
امروز: -
هرلحظه که قدمهای استوار زائران به کربلا نزدیک تر می شود دلدادگی به امام حسین (ع )ویاران با وفایش بیشتر وبیشتر می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مرز بین الملی مهران به عنوان پرددترین مرز این روزها مملو از زائرانی است که از اقصی نقاط کشور به صورت کاروانی ویا با خودروهای شخصی خودرا به آنجا رسانده اند.
به گفته مسولان پلیس راه حدود80 درصد پارکینگ های مهران تکمیل شده است با این وجود ترافیک سنگین در محور سرابله به ایلام گزارش شده است وبه رانندگان توصیه شده رعایت قوانین رانندگی به ویژه سرعت مطمئنه را سر لوحه سفر خود قرار دهند.
به گفته فرمانده انتظامی کشور تنها در روز گذشته بیش از 190هزارزایر از مرز مهران ترد داشته اند که یک رکورد شکنی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
مردم مهمان نواز استان همچون سالهای گذشته همگام با مسئولان شب و روز با حضور در موکب ها وایستگاههای صلواتی در حال خدمت وپذیرایی از زوارهستند.