پخش زنده
امروز: -
معاون اموراجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران گفت : سلامت را باید با کمک به همه آحاد جامعه و محله به محله و خانه به خانه گسترش داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، رنجبران در نخستین مجمع سلامت شهرستان رامسر با اشاره به اینکه اجتماعی شدن سلامت هدف مجمع سلامت است گفت : مشارکت مردمی ، مشارکت دستکاه های اجرایی ، عدالت و افزایش سوادسلامت چهارمحور حوزه سلامت هستند
رنجبران با بیان اینکه بیماری های واگیر که در دهه های گذشته هزاران نفر را به کام مرک کشاند گفت : با افزایش سواد سلامت بیماری های واگیر در کشور کنترل شده است و دیگر مشکلی در این مهم وجود ندارد
وی افزود : متاسفانه بیماری های غیرواگیر مانند دیابت ، سرطان ، فشار و چربی خون یک مشکل جهانی است و باید با خودمراقبتی و مشارکت اجتماعی رفع شود.
معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه رامسر افراد و مدیران با کرامت و حرفه ای در حوزه سلامت دارد گفت : رامسر پتانسیل شهرستان سلامت را دارد و ما در استان به رامسر افتخار می کنیم چرا که پتانسیل های این شهرستان در سطح بین المللی بی نظیر است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر در این نشست با بیان اینکه تمام پرونده های این دستگاه به صورت کاملا الکترونیکی انجام می شود گفت : در مدت اخیر ساخت 6خانه بهداشت ، تجهیز و بازسازی 8 مرکز بهداشت ، آماده سازی 3 مکان بیتوته در اشکور ، جنت رودبار و ساداتشهر را به سرانجام رساندیم.
دکتر حمیدرضا مبشری افزود : مرحله نخست پایگاه 115 بین راهی جواهرده در هفته دولت به بهره برداری رسید و مرحله دوم ساخت این پایگاه نیز تا پایان سال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
مبشری با بیان اینکه بیمارستان رامسر در طرح تحول سلامت پیشرفت چشم گیری داشت گفت : احداث اورژانس در 2طبقه ، تجهیز و افزایش امکانات ، خریداری و نصب مدرن ترین دستگاه سی تی اسکن و پیشرفت 55درصدب مرکز مطالعات سرطان از جمله این اقدامات است.
وی افزود : انجمن ها ، موسسات و کانون های مردمی زیادی در شهرستان براي ارتقا حوزه سلامت فعالیت دارند به طوری که 6 هزار و 900 سفیر سلامت در شهرستان داریم
در نخستین مجمع سلامت شهرستان رامسر از خیران و خادمان این حوزه در رامسر تجلیل شد.