پخش زنده
امروز: -
معاون دانشجویی وزیر علوم گفت: برغم نوسانات قیمت مواد غذایی، خوشبختانه اتفاقات جدی در کیفیت رخ نداده است و اُفت کیفیت نداشتیم.
مجتبی صدیقی در حاشیه افتتاح رستوران مکمل دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: درخصوص اعتراضاتی که در چند هفته گذشته تاکنون در برخی از دانشگاههای کشور درباره کیفیت غذای دانشجویی از سوی دانشجویان رخ داده باید بگویم اتفاق خاصی نیفتاده است و پیگیر مشکلات دانشجویان هستیم.
معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وقتی در رستورانی در حجم وسیعی پخت صورت میگیرد به تبع آن در کمیت تأثیرگذار است و راه حل این مشکل این است که رستورانهای دولتی به رستورانهای صنعتی تبدیل شوند تا هم کیفیت غذا بهبود یابد و هم صرفه جویی در انرژی شکل گیرد.
صدیقی افزود: با توجه به تبدیل شدن آشپزخانههای سنتی به صنعتی هم اکنون ۵۰ درصد وضع غذاها بهبود پیدا کرده و راه حل بعدی در بهبود غذای دانشجویی راه اندازی رستوران مکمل است که میتواند تنوع غذایی بهتر و البته بیشتری را در اختیار دانشجویان قرار دهد.
وی گفت: در مجموع، اتفاقاتی که در چند روز گذشته تاکنون در سطح برخی دانشگاهها رخ داده است در حال کاهش است و تلاش میکنیم غذای دانشجویی هم از نظر کیفیت، هم بهداشت و هم تنوع بخشی بهبود یابد.